Nu läser
Xiaomi har lagt en ny fickskrivare på Youpin

I Youpin-butiken släpptes Xiaomis nya Baiwei Interactive Youdao fickskrivare till försäljning.

Måtten på denna lilla fickskrivare är 86,8 x 79,3 x 39mm. Inuti skrivaren hittar du batterier med en kapacitet på 900 mAh, som laddas via en Micro USB-kabel. Skrivarens exakta namn är MEMOBIRD G4, tack vare denna lilla gadget kan vi omedelbart skriva ut små texter eller biljetter vi behöver.

Dessutom når utskriftsupplösningen 306 dpi vilket gör att vi kan skriva ut foton och bilder för målning. Viktigast av allt är att skrivaren inte använder bläck, dvs att ingenting kommer att spillas när du bär skrivaren i en påse eller ficka.

Hela utskriftsprocessen sker via en Bluetooth-anslutning med sändaren (smartphone, surfplatta, dator) och startar lämplig applikation.

Priset för denna lilla skrivare på Youpin är 299 yuan (42 USD). Jag hoppas att skrivaren också kommer att visas i andra onlinebutiker.

Visa kommentar (1)
 • Hallå

  Jag vill bara säga vilken fantastisk webbplats du har!
  Jag är en vanlig kund hos din webbshop.
  Jag hade besökt din butik förra månaden, och jag såg en mycket trevlig artikel jag vill köpa.
  Men jag har en fråga! idag ville jag beställa den, men kan inte hitta produkten längre i din butik.
  Objektet ser ut som den här bilden http://item.pictures/printing
  jag vill köpa av dig.
  Jag väntar.

  vänliga hälsningar

  "Skickat från min iPhone"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen