Nu läser
Xiaomi Mi Band 4 packar upp

När jag hittade möjligheten att köpa den senaste Mi Band 4 armbandet för + - 100 PLN, beställde jag det omedelbart. Jag valde CN-versionen, jag bestämde mig för att inte vänta på Global av två skäl. Den första är priset, den globala versionen är dyrare. Den andra anledningen är den tid jag ville ha så snart som möjligt.

Jag beställde armbandet 17 juni i Kina, jag valde gratis frakt. I dag, till min förvåning, efter 10 dagar från ordern, tog postaren ett bubbelhölje med Mi Band. Mycket bra tid för frakt AliExpress Standard Shipping.

Xiaomi Mi Band 4 har samma boxdesign som den nyare Mi Band 3. Första modeller Vi Band 3 De hade en fyrkantig låda med en genomskinlig topp. Jag gillade den äldre rutan mycket mer, det var mer minimalistisk och i den nya grafiska designen mer och mer innehåll och mindre produkt.

I lådan med Mi Band 4 hittar du traditionellt en laddningskabel och bruksanvisning.

Efter att ha tagit ut ur lådan märkte jag en nackdel med Mi Band 4. Medan man tittat på konferensen om vilken Xiaomi presenterade den nya generationen märkte jag skiftet av laddkontakterna, från sida till baksidan av bandet. Jag trodde att tack vare detta kommer det inte vara nödvändigt att dra ett "piller" från silikonbandet för att ladda, tyvärr är det inte så vackert. För att ladda upp Mi Band 4 måste du fortfarande dra ut det ur silikonbandet och fästa det i "dockan"Det är synd.

Den kinesiska versionen av Mi Band 4 har ett engelska gränssnitt när systemets språk på smartphone är inställt på engelska.

I morgon delar jag med dig intryck efter 24 timmar med bandet. Vid denna tidpunkt Apple Watch kull i fickan för att stänga hjulen och slutföra månadens utmaning.

Till toppen