Nu läser
Ring till Google Assistant med knapparna på Xiaomi-smarttelefonerna

Det finns många sätt att ringa Google-assistenten, jag har en dedikerad knapp till vänster i Mi Mix 3. Du kan också använda din röst som säger "Ok Google" eller "Hej Google." För detta ändamål säger programmet att 4 ska upprepa "ok Google" för att känna igen rösten för smartphoneens ägare. Trots detta har jag möjlighet till Voice Match i min Mi Mix 3 och så det kan inte aktiveras. En stor skada begränsar funktionaliteten kraftigt. För mig är den viktigaste uppgiften för Google Assistant att kontrollera telefonen när jag kör bil, det är synd att jag måste ringa det manuellt.

Ring till Google Assistant med knapparna på Xiaomi-smarttelefonerna

Ring till Google Assistant med knapparna på Xiaomi-smarttelefonerna

Om du också har ett problem med Voice Match och ett automatiskt samtal till assistenten och du inte har en dedikerad knapp som jag i Xiaomi Mi Mix 3 är inget förlorat. Xiaomi har implementerat en funktion i MIUI 10.21 som använder den här knappen för att slå på / stänga av smartphone. Om du har ett system i den nya versionen, gå till inställningar -> ytterligare inställningar -> genvägar och gester -> och längst ner blir Google Assistant - "Håll ned strömbrytaren i en halv sekund för att starta Google Assistant".

Se även

Om du inte har använt Google Assistant ännu, kolla det, jag rekommenderar verkligen det. Du kan snabbt svara på ett SMS, ställa in en navigering eller lägga till en händelse i kalendern nästa tisdag vid 11. Enligt min åsikt har Google potential att göra sin virtuella hjälpar till den tydliga ledaren från tävlingen. Allt tack vare Google sökmotor och miljarder sökningar som sökes i den.

Visa kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen