Nu läser
Xiaomi plånbok - är det en sjukdom?

IMG_0071Xiaomi är inte bara smartphones och elektronik, det är också alla typer av vardagliga produkter. Lista över kinesiska jätte portfölj är riktigt lång: plånböcker, paraplyer, kammar, bestick, kokkärl, jackor, softy och även underkläder, och det är egentligen bara en liten del av produkten "livsstil" som Xiaomi säljer. Min gamla plånbok är redan knäckt, så jag bestämde mig för att köpa en ny. Varför Xiaomi? Jag ville ha en produkt som verkligen är gjord av läder, och inte bara namnet på Allegro-auktionen. Är plånboken också av högsta kvalitet som smartphones med Mi-logotypen?

xiaomi plånbok brun

Vilken typ av plånbok letade jag efter?

De grundläggande förutsättningarna är att jag ville att han skulle vara gjord av äkta läder. Den hade minst fyra kortplatser, och det fanns ett registreringsdokument från bilen. Jag letade också efter något elegant och minimalistiskt samtidigt. Xiaomi plånboken uppfyllde dessa villkor. Jag var inte säker på om en av dem skulle få ett registreringskort, men jag hade ingen möjlighet att checka ut det. Jag beställde, högst skulle jag ge någon en gåva, helgdagarna närmar sig. 🙂 Den är gjord av kohud. Du kan välja mellan två svarta färger, som också är svarta i mitten eller mörkbrun, som redan är ljusa inuti. Jag tyckte inte alls om brun version alls, bara svart.

uppackning

Xiaomi plånbok nådde mig i en liten svart låda. I mitten finns en portfölj i elegant vitpapper, som Wittchen-varumärkesprodukterna, för vilka hårda dueller av gladiatorer från 21-talet kämpas i arenan som är känd som Lidl.

IMG_0065IMG_0067

IMG_0071

Återgå till portföljen, efter gripande första intryck - detta mjukhet gjort av äkta läder riktigt bra kvalitet. Hittills hade jag en plånbok med Zara, det var också av läder, men det gav intrycket att det var ett annat material. Med Xiaomi är motsatsen sant. Verklig boskap från denna plånbok.

IMG_0072

IMG_0073

Xiaomi Plånboken har inga myntfickor. För vissa kan det vara en anledning att korsa den. För mig är det ett plus tack vare det är tunnare. Utmärkt kvalitet, tid för det viktigaste, kommer det att finnas ett registreringsbevis?!

IMG_0075xiaomi plånbok svart

Ligger "butt", kanske han kan vara några mm längre för att inte förlänga, men det är väl - inga problem består av en portfölj. Xiaomi väl i samförstånd med vår regering utformade storleken på plånboken. 🙂

summering

Xiaomi plånbok enligt min åsikt en mycket bra kvalitetsprodukt, som passar Xiaomi - inte bara smartphones portafią produkt. Det kostar under PLN 100 och är värt pengarna. Om du letar efter en ny plånbok och du inte behöver myntfickor, ta inte någonting. Xiaomi fans kommer definitivt att vara nöjda med en sådan present under julgranen. Jag råder dig att skynda dig eftersom paket från Kina nyligen har kommit långsamt ...

Han granskar gallantry .. det är dags att lämna elektronik och bli Kasia Tusk 🙂

Till toppen