Nu läser
Oclean X är förmodligen världens första pekskärmborste

Oclean är ett varumärke som skapar soniska tandborstar, och tack vare modellerna Oclean SE och Oclean One är det redan känt för Xiaomi fans. Enligt min mening är det Oclean som har de bästa soniska tandborstarna i Xiaomi ekosystemet. Jag har använt Oclean One länge och jag är väldigt glad.

Oclean borstar har en dedikerad applikation för smartphones som jag använde två, kanske tre gånger. Första gången jag valde ett borstningsprogram som tycktes rätt för mig, och då dubbelt så mycket som uppdateringen kom ut. Det är allt, jag ser inte behovet av att kontrollera hur mycket jag borstar mina tänder, desto mer tror jag inte på algoritmen som utvärderar min rengöringsnoggrannhet.

Oclean X är en borste som har en inbyggd pekskärm som är känd från Xiaomi Mijia Hey + -bandet, vilket är detsamma som Mi Band 3 men det är färgat. På pekskärmen kan du kontrollera tid, väder och mindre användbar information som tid och "betygsättning" borstning. Du kan också välja ett borstprogram, men hur många personer kommer att kunna använda det? Jag är inte säker.

Oclean X

Kontinuerlig anslutning till telefonen för att uppdatera vädret påverkar tidsanvändningen på en laddning. Därför ändrade tillverkaren i den nya modellen laddningsmetoden, från och med nu är de magnetiska kontakterna på baksidan och en speciell "hållare" ska användas. Oclean X-borsten drivs av ett inbyggt 800 mAh-batteri. Laddning från 0 till 100% tar 2 timmar, och batteriets livslängd enligt tillverkaren är 30 dagar.

Enligt tillverkaren kan den nya tandborsten övervaka borstens läge och till och med det tryck som utövas på tänderna och tandköttet. All information behandlas och skickas till mobilapplikationen. Ansökan kommer också att meddela dig när det kommer att vara nödvändigt att ändra tipset. Oclean X-hastigheten är 40 000 varv per minut.

I den nya modellen gillar jag möjligheten att fästa en magnetisk hållare mot väggen och laddar borsten ständigt. Tyvärr förkortas det liv i den inbyggda cellen.

Oclean X i Kina kostar 249 yuan, $ 36. Jag är skeptisk till den nya versionen, men jag bestämde mig för att kontrollera om visningen är användbar för daglig användning.

Visa kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen