Nu läser
Den nya uppdateringen introducerar två betydande förändringar av Xiaomi Mi TV

Det finns inget perfekt företag, var och en gör misstag. När det gäller Xiaomi, enligt min mening, var det stora misstaget att placera annonser i sina egna applikationer, till exempel Mi Fit. Applikationen ser väldigt bra ut när den är "ren", jag har talat positivt om det många gånger.

Att placera annonser i applikationer där jag betalar för en produkt irriterar mig och det är dålig praxis enligt min mening. Eftersom jag betalar för produkten vill jag vara "fri från annonser".

Provannons i Mi Fit-applikationen

Egna applikationer är inte den enda platsen där Xiaomi beslutade att tjäna pengar på annonser. Människor i Kina som köpte Xiaomi Mi TV varje gång de slog på TV: n istället för logotypen såg de 15 en andra annons av Xiaomi-produkter eller andra externa företag.

Och jag klagar över annonsen i Mi Fit ... Lyckligtvis har Xiaomi gått till sitt huvud och i den nya uppdateringen ersatte Mi TV de första annonserna med grafik med parolen "Innovation för alla".

Den andra stora förändringen är möjligheten att ansluta en webbkamera och videosamtal. En videoanslutning är möjlig mellan smarttelefonen och TV: n samt TV: n och TV: n.

Videosamtal på Mi TV

Xiaomi känner uppenbarligen press från Huawei, Honor TV presenterades nyligen. Den nya aktören på marknaden tvingar Xiaomi att arbeta med sin produkt för att behålla positionen som försäljningsledare.

Till toppen