Nu läser
Ninebot S är en leksak för äldre barn
Ninebot S.

Tack vare Xiaomi Polska har jag i flera veckor möjlighet att testa Ninebot S. Det är en plattform på två hjul som möjliggör rörelse, och jag måste erkänna att det väcker stort intresse för andra människor. Under testerna märkte jag att personer som först kommer i kontakt med Ninebot S är indelade i två grupper. Den första är intresserad och villig att försöka rida, och den andra är också intresserad, men är rädd för att komma in. För att vara ärlig skulle jag förmodligen tillhöra den andra gruppen om jag var tvungen att prova på en offentlig plats. Jag vet inte vad jag skulle vara mer rädd för, eventuella trasiga lemmar eller en komisk film på sociala medier med miljoner visningar.

Ninebot S.

I början påpekar jag att jag aldrig har haft kontakt med den här typen av fordon. Tyvärr hade jag hemma inga skyddare eller hjälm, så full av rädsla att jag började mitt första försök att rida på Ninebot och hålla fast vid staketet. För att starta Ninebot, tryck bara på knappen på huset och Ninebot kommer automatiskt att fånga bonden. Lägg nu en fot på det angivna stället, sedan den andra, och Ninebot kommer att upprätthålla balans. Låter enkelt, vad kan jag inte göra? Och jag gav det inte. Min första uppstigning, naturligtvis genom att hålla mig fast vid staketet, såg ut som den första L-turen och släppte kopplingen för snabbt. Jag började flytta mig framifrån och i lätt panik hoppade jag ner, 1-0 för Ninebot.

Ninebot S.

Efter några minuter visar det sig att djävulen inte är så skrämmande som han är målad. Det räcker med att sätta båda benen ordentligt och snabbt, och Ninebot kommer att se till att vi håller balansen. Under de första försöken gjorde jag denna powooooli och därför fanns det problem. När vi står, resulterar denna överföring av kroppsvikt till tårna i att man kör framåt och tillräckligt, vikten på klackarna på klackarna aktiverar backväxeln. Ju mer du lutar, desto snabbare når din Ninebot, max 17 km / h. För att vrida åt sidan, tryck bara på knäet på den vertikala stången, som också är ett handtag för att bära Ninebot. Jag måste erkänna att det är mycket bekvämt att kontrollera knäna och att du till och med kan vända dig på plats utan problem.

Hur presterar Ninebot i stadsresor?

Om du gillar att vara i centrum för uppmärksamheten och bo i en mindre stad är detta utrustningen för dig. Du kommer att fånga uppmärksamheten hos de allra flesta fotgängare som stöter på vägen. Ninebot S väger 12,8 kg och kan accelerera till 17 km / h. Om vi ​​överskrider detta värde kommer vi att höra en varningssignal och Ninebot återgår till upprätt läge. 10,5 tum pneumatiska däck fångar känsliga hål i trottoaren ganska bra, mycket bättre än Xiaomi M365-skoter. Tyvärr måste du se upp för större hål och andra föremål med en höjd över 1 cm, inklusive trottoarkanter, konfrontation med dem kommer att bli mycket dåligt för både Ninebot och föraren. Där du kände obehag med att resa med en Xiaomi-skoter, kommer Ninebot S att göra det bra. Det finns inte heller några problem att korsa gräsmattan eller sandmarken. Större hjul fungerar mycket bra.

Ninebot S.

Enligt tillverkarens försäkringar är batteriet tillräckligt för att resa 22 kilometer, detta är naturligtvis ett värde under "laboratorieförhållanden". I verkliga termer, till min vikt + -75kg, tillät mig att köra 18 km. Laddning från 0 till 100% tar mindre än fyra timmar. Batteriets laddningsstatus är helt synlig på skärmen under körning.

Applikationen på en smartphone låter dig anpassa belysningen och visar körsträckan

Ninebot-appen låter dig konfigurera fram- och bakbelysning, ställa in en hastighetsgräns för nybörjare och till och med fjärrkontroll med en smartphone. Det fungerar i genomsnitt och passar bara för några minuters kul.

Applikationen ger också en hel del intressanta statistik, inklusive resans totala körsträcka. Testet Ninebot jag fick har 167 körsträcka 🙂

Så hur är det värt att köpa Ninebot S?

Kan Ninebot S vara ett fordon varje dag på jobbet? Enligt min mening, ja, om du har bra trottoarer på din rutt och det inte finns några höga trottoarkanter, kommer det att klara mindre hinder. Det fungerar också mycket bra som transport till kollektivtrafikstoppet, det tar mycket mindre utrymme än Xiaomi M365-skoter.

Jag skulle verkligen inte köpa det för ett barn att resa i närheten av bilar som reser med 50 + km / h, det är definitivt utrustning för vuxna. Om du funderade på att köpa ett hoverboard är Ninebot S definitivt ett bättre val.

Visa kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen