Nu läser
En handmassagerare är en nyhet på Youp från PMA

Arbetar du mycket framför en dator? Från musens konstanta rörelse eller på tangentbordet är dina händer tröga? Företaget Anhui Yuhang Pai Meng Health Technology CO, Ltd som PMA-varumärket tillhör, har hittat en lösning. En handmassagerare som kommer att slappna av i musklerna efter hårt arbete!

Massagern mäter 310 mm x 158 mm x 112 mm och väger upp till 1 kg. Enheten har en funktion som jag älskar, dvs trådlöst arbete. Den är försedd med ett inbyggt batteri med 2000 mAh kapacitet. Jag hatar sladden, det slår överallt och om det kan fånga sig i någonting kommer det definitivt att hända (t.ex. hörlurar och dörrhandtag). Ett annat plus är den typ C USB-port som används för laddning, vanligtvis lägger jag vanligtvis bakåt.

Inuti enheten finns en luftkudde som har hundratals stötar som är ansvariga för att massera fingrarna och handleden. Dessutom är den inre handen uppvärmd med grafen, detta är tänkt att öka avslappningen av muskler och nerver i handen.

Jag skriver ärligt att jag inte ser behovet av att gnugga mina händer i mitt liv .. men kanske är det ett behov att jag inte inser förrän jag försöker det? Situationen liknar den för en automatisk växellåda i bilen, som inte hade möjlighet att köra en manuell, som inte ville gå tillbaka för att ständigt flytta ajaken och trycka på kopplingen.

PMA-handmassagen är för närvarande i finansieringskampanjen. Genom 4-dagar samlade 350% av den begärda mängden, till slutet av samlingen finns det fortfarande 10 dagar. Frakt till första kunder börjar på 21 i juli, 2019 år. Massageraren var prissatt i Kina på 299 yuan, $ 44.

Visa kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen