Nu läser
Xiaomi löparskor - perfekt för daglig användning.

xiaomi skor

Smarta löparskor Xiaomi, en annan smart livsstilsprodukt. I teorin skulle de användas för att springa, när jag sprang i dem, och då hade jag uppmärksamhet, nacksmärta (?). Jag var en sådan löpare, så de hade inte för mycket att springa med mig, men vi hade redan varit tillsammans över 300km.

Skor räcker i en traditionell "sko" låda, utan några uppenbarelser.

amazfit skor

amazfit skor

"Intelligens" av skor

Efter att ha dragit ut ur lådan är skon ett informationskort och ett intelligent chip som mäter våra steg. Den drivs av CR2032-batteri, jag rekommenderar att du synkroniserar skor med Mi Fit-programmet från tid till annan eftersom vi inte får information om batteriet är nära avladdning och våra steg inte spelas in, så jag förlorade mindre än en månads data.

xiaomi skor

Placera det intelligenta chipet i sulan, dra ut insatsen och sätt i en speciallåda. Vi kan sätta i höger eller vänster sko, valet beror på oss. I ansökan bestämmer vi i vilken skiva chipet är beläget. Det är omärkligt, stör inte att gå, det är inte möjligt att skilja mellan vilken start som finns.

xiaomi löparskor

xiaomi löparskor

amazfit xiaomi skorBuamazfit xiaomi skordu kopplar med telefonen i MiFit-programmet, du kan bara ha ett par anslutna samtidigt. Om någon vill ha mer, dra bara chippet från en och placera den i den andra. Ärligt talat hoppades jag på fler funktioner i ansökan. Det enda som vi kan se är det totala avståndet som reste, och stegen och kilometer inom enskilda dagar. Xiaomi ger dig hur mycket du brände på kcaldagen och hur mycket du sparade bränsle. Jag gillar inte det faktum att "fotspår" inte räknas till min dag på MiFit, där jag har 5tys inställda på steg per dag och endast betraktas för klockan / bandet. När det gäller funktionen av smarta skor räknade jag på en virtuell tränare som kommer att analysera vår körning och ge råd. Funktioner "från soffan till maratonlöparen" i vilka skor kommer att välja oss hur mycket vi måste köra varje dag kilometer för att bygga träning. Tyvärr, ingen av detta, tydligen ännu inte.

Bekvämlighet, hållbarhet.

Skorna som jag använder från 7 månader är svarta, jag har beställt att beställa ett annat par. Varför? Eftersom skorna är väldigt bekväma, är det mycket bekvämare för mig än New Balance eller Nike, Adidas. Det tjänar mig inte att springa, de är perfekta för varje dag. Därför beställde jag den grå färg du ser i bilderna. Svart efter att ha passerat 313km, indikeras detta med applikationen + kilometer när batteriet är urladdat, de är i mycket gott skick. Ingenting går ut, det rinner inte. Allt är bra, förutom att det blev lite smutsigt.

Jag märkte också andra logotyper på chipet, men alla alternativ förbli exakt samma. Huami (gammal - svart), Amazfit (nygrå).

IMG_0046

summering

Om du letar efter bekväma skor på daglig basis rekommenderar jag det mest. De mest bekväma "sneakers" jag hade. Nuvarande pris för Xiaomi skor det är mindre än 160 PLN, enligt min mening ett mycket bättre val än NB eller Nike.

2 kommentarer
 • Idag, d.v.s. 21.11, köpte jag dem till ett kampanjpris på 35 $, snarare för att arbeta än att springa (jag går mycket).
  Vi får se vad xiaomi kommer att överraska mig förutom elektronik 😉

  PS
  Jag måste sälja bara en gång använt magisk kub, kommer du frestas?
  Priset är förhandlingsbart
  Pozdrawiam

 • Att förse CR2032-batteriet med batteriet är tyvärr en stor nackdel. Precis som på Aliexpress är inte särskilt estetiska CR2032-batteriladdare, men majoriteten av engångsbatterier och på lång sikt, inte räknar billiga CR2032-batterier på Alli är en ganska oekonomisk lösning. Intressant nog kan Bluetooth-fjärrkontrollen i selfie-stick Xiaomi (som för övrigt lätt förvandlas till ett stativ, så det är väldigt praktisk) laddas med en Micro USB-kabel och en bärbar rakapparat med en USB-C-kabel. Xiaomi och företag som samarbetar med honom är ibland inkonsekventa. Du måste räkna med det faktum att ett nyare generationschip visas som mäter mer data och redan är laddat med en USB-C-kabel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen