Nu läser
Apple Pay arbetar redan med Revolut-kort!

Efter många månaders väntan flyttades det äntligen! Från igår kan Revolut-kort läggas till Apple Pay. Du behöver inte bära ett kort längre, bara en iPhone eller Apple Watch.

Du kan lägga till både fysiska och virtuella kort. Kortet som vi lägger till i applikationen på smarttelefonen kommer att se ut som det fysiska, det är därför jag ser Revolut Metal. Förresten, tack till folk som skapade ett konto från min länk och tack vare dem fick jag ett metallkort gratis.

Från tidpunkten mitt första inlägg Det tog flera veckor att återupplösa, så jag delar information om vilka funktioner jag brukar oftast använda. Under de senaste veckorna har jag spårat statistiken över mina utgifter och delat mina räkningar mest.

Dela konton i Revolut


På jobbet beställer vi ofta mat tillsammans och då uppstår problemet eftersom "någon behöver inte spendera." Med applikationen och Revolut-kortet är hela det mycket enklare. Jag betalar med kortet, betalningen visas i Revolut-ansökan och sedan väljer jag alternativet "split account".

Jag bestämmer hur mycket det kostar att beställa en viss person och skicka en betalningsförfrågan. Nu räcker det för den andra personen att acceptera begäran i ansökan, när han eller hon gör det inom några sekunder, kommer den begärda summan att gå till mitt konto.

Registreringslänk och PLN 20 i fickan https://www.revolut.com/pl-PL/referral/michalff7!G10D21

Till toppen