Nu läser
Amazfit Verge Lite packar upp

Amazfit Verge Lite packar upp

AMazfit Verge Lite

Jag har testat en vacker klocka Amazfit Stratos 2S, utrustad med ett safirglas och läderrem. Klockan kan spela in olika typer av fysisk aktivitet, från löpning till cykling, till styrkaövningar. Amazfit 2S ser bra ut, på handen i både sportkläder och fritidskläder.

Nu har jag fått Amazfit Verge Lite för testning, det här är budgetutgåvan av Amazfit Verge-klockan. Mina första intryck? Lite plast .. Amazfit Verge Lite-höljet är tillverkat av plast och remmen är gjord av silikon. Jag är en fan av universella klockor som passar inte bara för gymmet utan också för en kväll ute. Verge Lite-kuvertet är 43 mm och remmen är gjord av silikon och polykarbonat.

När jag drog klockan ur lådan var jag skeptisk, men när jag slog på Verge Lite blev jag mycket positivt överraskad. AMOLED-färgskärmen med en diagonal 1,3 tum är mycket tydlig och skarp, det finns inget "pixel font". Höljet av plast slutade störa mig, jag fokuserade ögonen på innehållet.

Amazfit Verge Lite

Det första meddelandet jag såg var behovet av att para ihop med Mi Fit-appen, ett annat stort plus till förmån för Amazfit Verge Lite. Jag föredrar Mi Fit-appen snarare än Amazfit. Jag föredrar att ha allt på ett ställe, och med Mi Fit har jag fortfarande smart vikt och smarta löparskor. Amazfit Verge Lite, liksom Mi Band, övervakar också sömn och är ett annat alternativ som jag hittar i Mi Fit!

Smartwatch gör det möjligt att räkna steg, rest sträckor, förbrända kalorier och registrera olika typer av träningspass. På displayen kan du kontrollera väderprognosen för de kommande dagarna, ställa in timern och styra multimedia.

Amazfit Verge Lite

Amazfit Verge Lite enligt tillverkaren kan tåla 20 dagar på en enda laddning och titta på batteridränering under de första dagarna, kommer att uppnå ett sådant resultat. Ett annat stort plus för budgeten Amazpot. Enligt min mening är Amazfit Verge Lite bra utrustning för människor som gillar sport, jag gillar särskilt diagram över hjärtfrekvens under körningen och en sammanfattning av träningen.

Förresten, jag uppmuntrar dig att gilla webbplatsen och dela den med andra! 🙂

Idag körde jag med #Amazfit Verge Lite. Genomsnittligt tempo 6'1 "på avståndet 3.22km. Hjärtslag för högt, och om jag sprang ...

Inlagd av PokolenieSmart.pl Torsdag 18 juli 2019

Enligt min mening är Amazfit-klockan en mycket bra följeslagare när du kör, den låter dig ställa in larmet när hjärtfrekvensen är för hög, under min ovannämnda kurs vibrerar jag väldigt ofta för att sakta ner ...

Titta på testet jag fick från Aliexpress och är tillgängligt pod tym linkiem. På sajten kan du ladda ner en kupong som sänker priset med $ 5, och OBS! Klockan är tillgänglig från lageret i Spanien. Leveransen kommer att ankomma inom några dagar, du behöver inte vänta veckor och det finns ingen risk för Vatu.

Visa kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Till toppen