Nu läser
Amazfit GTR 47 mm uppackning

Hittills var den vackraste Amazfit-klockan jag hade möjlighet att testa Amazfit 2S. Det var den första Amazfit-klockan med en läderrem och safirglas. Det såg vackert ut och det var lika vackert förpackat, i stil med en traditionell klocka. När det gäller design, gillar jag läderband i klockor, jag föredrar en mer elegant klocka än en strikt sportklocka, och en sådan produkt är Amazfit Verge Lite. Klockan har några fördelar, och en av dem är 20 dagars arbetstid på en laddning.

Fram till nu saknade Amazfit-erbjudandet en klocka med en elegant design som kan fungera i nästan en månad på en avgift. För att fylla detta gap skapades Amazfit GTR 47 mm, som officiellt presenterades i juli i år.

Så fort jag såg reklamgrafiken sa jag omedelbart att jag beställde! När jag beställde hade jag ett dilemma vilken färg jag skulle välja: aluminiumlegering fall eller rostfritt stål fall? på Twitter Jag publicerade posten så att du hjälper mig att välja och slutligen föll på Stainles Steel-versionen, nu kan jag skriva att jag kunde beställa en svart modell ... Jag förklarar varför.

Men jag börjar med produktfoton. Amazfit GTR 47mm är inte så "majestätisk" packad som Amazfit 2S. Det är packat som en gadget, inte som en schweizisk klocka, och det är det som fängslade mig på 2S. Misför mig inte, det är inte förpackat fel, men det har inte WOW-effekten som när jag packade upp ovanstående modell. I lådan, förutom klockan, får vi också en användarmanual och en laddkabel.

Jag kommer tillbaka till varför jag ångrar att jag beställde en silvermodell. Detta syns tydligt på det femte fotot ovan. Enligt min mening biter den grå ramen runt skärmen med det högblanka kuvertet. En mörk version skulle vara bättre eftersom hela kuvertet skulle vara mer konsekvent.

Remsan från den synliga sidan är tillverkad i läder och underifrån med silikon. Jag använde den i nästan en månad under varmt väder i Polen och trots plastmaterialet på insidan orsakar det inte överdriven svettning av huden.

Amazfit GTR har två fysiska knappar till höger. Den övre används för att väcka / sova klockan och gå till hemskärmen, och den nedre är personlig och vi kan ställa in vilken genväg som helst. Jag ställer in valet av fysisk aktivitet för att övervaka eftersom jag har ett fel i programvaran. Istället för att träna har jag "Status" två gånger i menyn. Jag pratade med andra GTR-ägare och de är bra, bara jag har ett sådant misstag. Jag försökte återställa men det hjälper inte. Att ställa in knappen löste problemet.

För sitt pris, + - $ 140 dollar, ser klockan väldigt bra ut. Förutom det "tvåfärgade kuvertet" som jag nämnde ovan har jag inga invändningar mot kvaliteten på utförandet. Det är sant att klockan har en plastfinish på insidan, men till det här priset är det svårt att förvänta sig att allt kommer från översta hyllan. Där SOMSIAD ser finns det den bästa sorten. 🙂

AMOLED-skärmen ser lika bra ut som i Amazfit Verge Lite. Det är uttrycksfullt och ... ännu större, så det blir lättare för personer med dåligt syn att läsa innehållet i SMS och meddelanden från andra budbärare eller kontrollera vädret de närmaste dagarna.

Jag gillar det mer och mer. Elegant klocka med sportfunktioner. #AmazfitGTR

Inlagd av PokolenieSmart.pl Onsdag 21 augusti 2019
I ovanstående inlägg på Facebook har kommentarer med foton från andra GTR-innehavare publicerats.

Jag beställde min kopia av Amazfit GTR 47 mm i Gearbest-butiken. När du lägger till en produkt i kundvagnen sjunker priset med $ 10. Klockan har engelska och för närvarande finns det inget polskt gränssnitt / tecken. Det finns heller ingen information om den kommer att läggas till i en framtida programuppdatering.

Jag lämnar länken här affiliacyjny till sidan där du kan köpa en klocka kommer jag att få en procentsats när du beställer. EN tutaj du har ingen anknuten länk, om du inte vill att jag ska ha för mycket 🙂 Jag rekommenderar klockan till personer som letar efter en elegant 20 smartur med en dags laddning på en laddning.

Till toppen