Nu läser
Xiaomi Air Purifier 2 - Xiaomi Air Purifier hjälper till att bekämpa smog.

xiaomi luftrenare

Tror du att luftföroreningar är ett problem främst i Kina? Förra söndagen var 8 januari 2017, Warszawa den mest förorenade staden i världen. Att vara framför Shanghai, Peking och andra städer där människor bär masker. Kontrollera hur luften i ditt område ser ut med programmet, den person som använder iOS-systemet föreslår Luftkvaliteten i Polen. Situationen i mitt område ser väldigt dåligt ut. Luften ute förbättras inte, men luften i din lägenhet är så. Jag bestämde mig för att investera i min hälsa och mina kära, jag köpte en luftrenare från Xiaomi.

xiaomi luftrenare

xiaomi luftrenare

Det är uppenbart att dammet är högst på kvällen när folk värmer sina hem. PM 2,5-standarden är 25, sensorn indikerar över 110. Ventilation av hus före sömn och kväll går till hälsa, har lite att göra med hälsa.

Jag uppgav att det inte finns anledning att förvänta sig att den polska ministern skulle märka problemet och börja arbeta själv. Jag bestämde mig för att köpa Xiaomi Air Purifier 2 luftrenare. Detta är andra generationens kinesiska tillverkares enhet. I den andra versionen har renaren omformats. Tack vare detta har det blivit mindre med 20cm och effektivare, trots att en fläkt har tagits bort.

Xiaomi Air Purifier 2 har varit väl skyddad med Styrofoam för transport. I uppsättningen får vi:

  • Xiaomi Air Purifier 2 luftrenare
  • filter
  • Strömkabel med en kinesisk kontakt
  • Användarmanual på kinesiska

Budowa

Det här är den vackraste luftrenaren jag någonsin sett. Huset är helt tillverkat av plast. Alla element är väl vikta, inget knäcker. Förutom den grå toppen av enheten är den vit. Hålen på alla fyra sidor av enheten används för att dra luft. Den är utrustad med endast två knappar och två lysdioder. Bottendioden indikerar aktuell luftförorening. Grön -> Orange -> Röd. Topplampan indikerar vilket program som är valt, automatiskt, natt eller favorit. Förutom knappen för att ändra programmet är den andra sidan av huset det andra. Det används för att ställa in diodkraften. Starkt ljus, svagt eller helt släckt. Om du håller knappen intryckt längre, återställs filtertiden till noll.

Det finns en dammsensor under knappen, tillverkaren rekommenderar rengöring med en bomullspinne en gång var sjätte månad. Nedan är filtret. Utbytet tar 10 sekunder, dra bara till dig själv för en speciell sträng och sätt på samma plats en ny. Strömkabeln är tyvärr med en kinesisk kontakt, jag rekommenderar att du använder den adaptrar med jordning eller en mer drastisk metod, om du köpte en fräschare direkt i Kina, föreslår jag att du sätter i kontakten och sätter upp en europeisk. Snarare kommer ingen, på grund av storleken, att skicka tillbaka enheten för garantier till Mellanöstern.

ansökan

Att använda med Xiaomi Air Purifier 2, en ansökan från Xiaomi - Mi Home behövs. Finns både i App Store och Google Play, i båda fallen har exakt samma funktionalitet.

Luftrenare 2-applikation

Efter start av applikationen visar våra ögon luftkvaliteten i rummet, uttryckt i PM2,5 och filterförbrukningen uttryckt i procent.

PM2,5 - atmosfäriska aerosoler (suspenderat damm) med en diameter som inte är större än 2,5 μm, vilket enligt Världshälsoorganisationen är den mest skadliga för människors hälsa från andra luftföroreningar.

Det finns fyra knappar längst ner:

Ström - slår på / av renaren.

Auto - enheten fungerar automatiskt, den anpassas kontinuerligt till luftkvaliteten, när den överstiger 100 lyser orange lampan på enheten.

Natt - minskar hastigheten så att du inte stör din sömn. Jag hör mer av den "tickande" klockan i nästa rum än renaren. mi heminställningar

Det sista läget är Manuell. När du trycker på och håller knappen intryckt, kommer reglaget att dyka upp. Vi kan ställa in den i vilken som helst position, lämplig för storleken på vårt rum. Efter att ha bekräftat valet, aktiveras varje bestämt program genom att trycka på manuell knappen eller välja knapp på huset.

Jag har luftrenaren inställd under dagen i Auto-läge, jag brukar ha hemma + - 25 PM2,5. Jag utförde testet, enheten är i mitt sovrum, jag stängde dörren innan du sov och bytte till viloläge. När jag vaknade tittade jag på telefonen och såg bara 8 PM2,5! Jag öppnade dörren, gick till köket, åt frukost och kollade igen och det var 30 PM2,5. Sedan dess stänger vi alltid dörren medan du sover.

luft xiaomi

När du flyttar fingret uppåt får vi ytterligare information om temperaturen i vårt rum, luftfuktighet och luftkonditionering, den allmänna luftkvaliteten och antalet dagar som ersätter filtret med en ny. Xiaomi rekommenderar att du byter filter varje 145-dag.

Filtret kan köpas i två versioner:

Se även
Xiaomi plånbok

Blå version EPA-filter (ekonomiskt) - 36 $

Grön HEPA-filterversion (förbättrad) - 52 $

Jag har givit priser från kinesiska butiker, jag rekommenderar att du använder dem när du köper Cashback.

Enheten kan givetvis kopplas till andra saker från Xiaomi i MiHome-applikationen. En fönstersensor stängs av när fönstret öppnas. Skicka en anmälan till telefonen när vi når en stor förorening. Luftrenare 2 fungerar i Wi-Fi-standarden så att vi kan styra den från var som helst på jorden, om vi bara har tillgång till Internet.

Xiaomi luftrenare

Xiaomi luftrenare

Xiaomi luftrenare

Översättning när du skapar scener via Mi-hemansökningar. I det första (Villkor) anger vilket villkor som ska uppfyllas för att utföra åtgärdssatsen i det andra alternativet (Kör scen). Om du vill para ihop med andra enheter, kolla recensioner av andra enheter.

summering

Som en allergi rekommenderar jag starkt Xiaomi luftrenare 2, tack vare användningen av HEPA-filteret känns bättre. Enheten är mycket effektiv, den kan städa över 300m3 / h. Kostnaden för enheten från andra tillverkare med liknande prestanda är över 2 tusen, med design definitivt värre. Bristen på Wi-Fi-kommunikation för att inte tala om ibland har också Bluetooth med korta sträckor. Det är en stor fördel för mig att problemet med cigarettrök har försvunnit. Människor slutar röka med mig efter att ha märkt luftkvaliteten efter deras "rör", kanske tack vare mig och Xiaomi även om en person kommer att sluta missbruk .. 😉 Om du inte är den bästa kocken, fungerar det också bra när du bränner något, det eliminerar väldigt mycket snabb lukt. Det bör dock komma ihåg att det inte är en uppfriskare eller luftfuktare. Det sprider inte en fin lukt, jag arbetar bara ständigt för hälsan. Jag rekommenderar definitivt, för närvarande är Xiaomi luftrenare min favoritutrustning från en kinesisk tillverkare. Jag planerar att köpa en till en annan del av lägenheten.

Xiaomi Air Purifier 2 Jag köpte i affären Lightinthebox.com, kostar 147,99 USD + frakt med kurir och momsförsäkring 56.71USD. Dessutom utnyttjade jag cashNacka 10% på Lightintebox.com. Den totala kostnaden för 204,7USD-10 luftrenare% cashback = 184,23 USD. I Polen kom paketet till tullen, som skulle betalas av 315 PLN-kuriren. Jag ansökte till affären, under 3-dagar fick jag återbetalning av extra kostnader till mitt konto.


uppdatering 8.03.2017

På Lightinthebox.com hemsida har priset stigit kraftigt, varför det lägger till en alternativ butiksköpslänk Gearbest.comJag föreslår att du väljer Priority Line-frakt, utrustningen skickas först till Frankrike, där den skickas till oss. Jag får en DPD-kurir, jag beställde Priority Line ett par gånger och jag lyckades undvika att betala moms varje gång.

Till toppen