Nu läser
48 timmar med Xiaomi Mi Band 4-bandet

Jag börjar med den viktigaste informationen för alla som köpte armbandet i den version som är avsedd för den kinesiska marknaden. Om systemets språk på din smartphone är inställt på engelska har bandet även ett gränssnitt på engelska. När din smartphone är inställd på polska kommer gränssnittet att vara på kinesiska. Förmodligen kommer det att förändras över tiden.

Samma situation var med den äldre generationen Mi Band 3. I början var det inget polskt språk, men med tiden utvecklade utvecklarna Mi Fit-applikationen och under synkroniseringen av bandet med smarttelefonen skedde en automatisk ändring av gränssnittet från kinesiska till polska.

Mi Band 4 första intryck -1

Det har varit två dagar sedan jag fick paketet från brevbäraren med bandet. här du kan läsa den post där jag beskrev uppackningen av armbandet och den första besvikelsen.

De första 48 timmarna med Xiaomi Mi Band 4


Mi Band 4 är enligt min mening en framgångsrik utveckling av den tidigare modellen. Det finns en större, färgstark bildskärm som ser bättre ut på dina händer. Färgdisplayen påverkar inte batteriets dränering negativt. Under 2-dagar har batterinivån sjunkit från 50% till 43%, vilket är 3,5% per dag. Under denna tid gjorde jag två träningspassar på löpbandet efter + - 30 minuter. Enligt ovanstående uppgifter bör armbandet stå emot en 29-laddningstid, ett mycket bra resultat.

Mi Band 4 första intryck -3

En viktig funktion i Mi Band 4 är att registrera hjärtfrekvenszoner. Under aerob träning ser han pulsen att träna effektivt, för mig är det bästa intervallet från 120 till 140 bmp. För nybörjare kommer ett armband att vara till stor hjälp. Till exempel, på bilden som vi för närvarande är i den avslappnade zonen, är det ett tecken på att det är dags att rulla upp ärmarna.

mitt passande 4 band

Efter avslutad träning är hjärtfrekvenszoner från hela träningen synliga i Mi Fit-programmet, eftersom du kan se min träning var svag (jag spelade i Cities Skyline).

Jag har inte använt den nya simningsträningsinspelningsfunktionen än, och jag kommer inte. Jag föredrar "2 i 1" -aktiviteten under aerob träning. Mestadels spelar jag på konsolen och fortsätter WalkingPad, trevlig med användbar 🙂

Mi Band 4 första intryck -2

Bandet har samma användbara funktion som Mi Band 3, vilket innebär att du kontrollerar vädret eller läser meddelanden, meddelanden. Att läsa koden vi mottar från banken via SMS från nivån på handleden är vad det är. Jag laddar ofta telefonen i ett annat rum och behöver inte läsa upp behörighetskoden.

Med Mi Band 4 kan du också styra musiken som spelas av din smartphone. Det finns tillgänglig start / paus, nästa / föregående låt och högre / tystare.

Färgdisplayen ger en ändring av grafik som visas på Mi Band 4 startskärm. Grafik som läggs till av utvecklarna av Mi Fit är "ungdomsgrafik", jag tycker inte om någon så jag använder standardvärdet.

Vi Band 4
Provgrafik i Mi Band 4

Mi Band 4 är en framgångsrik utveckling av de tre, men det är inte en revolution. Det presenterar sig bättre och det är allt. Om du har Mi Band 3 och du inte dör för att spela in en simning eller hjärtfrekvenszonerna inte är giltiga för dig, kan du stanna med dina tre händer. Du kommer att byta till en nyare modell när den äldre slutar arbeta.

Jag köpte Mi Band 4 tutaj och bandet nåde mig på 10 dagar.

UPDATE!

Jag har inte använt Mi Band 3 länge och jag inser inte ett mycket viktigt faktum. Mi Band 3 har en "mörk" display, synligheten i full sol är väldigt dålig.

Xiaomi Mi Band 4 har 5-steg ljusstyrkoreglering. När vi ställer in den tredje nivån liknar innehållet i den fulla solen Mi Band 3. Ljusstyrkan inställd på maximalt, dvs den femte nivån, är den totala avklassificeringen av de tre. Jag trodde att det inte gick någon förändring från 3 till 4, nu ändrade jag mig. Enligt min mening är det definitivt värt det för bekvämligheten av utomhusbruk.

Tack till Rafał för kommentaren!

Till toppen