Nu läser
XPRINT Pocket Photo Printer - synd att det inte fungerar
XPRINT Pocket AR fotoprinter

XPRINT Pocket Photo Printer

I början av februari introducerade jag den nya Xiaomi-produkten, en bärbar en fotoskrivare. För två veckor sedan hittade jag ett bra erbjudande och bestämde mig för att köpa. Idag har kuriren nått mig med flera leveranser, bland dem var Xiaomi XPRINT Pocket Photo Printer. Tyvärr var jag väldigt besviken över produkten.

XPRINT Pocket Photo Printer

På eftermiddagen tog jag ut för att packa upp det nya paketet. Kartongdelen i mitten var ragged, revet. Jag vet inte hur det hände, skrivaren var förpackad med en genomskinlig folie.

XPRINT Pocket Photo Printer
XPRINT Pocket Photo Printer

XPRINT Pocket Photo Printer

I mitten utom skrivaren finns det även en mikro USB-kabel för laddning och en prydlig handbok. I satsen finns ingen laddare, vi måste ansluta kabeln till laddaren från telefonen eller direkt till USB-porten på den bärbara datorn.

XPRINT Pocket Photo Printer

Trots skador på lådan verkar anordningen i sig intakt. På fronten finns XPRINT-logotypen. Vänster sida innehåller en knapp för att slå på skrivaren och en diod som informerar om status för Bluetooth-anslutningen. En av de korta sidorna har ett hål genom vilket bilderna kommer ut. På motsatt sida finns en knapp för återställning och en mikro-USB-port för laddning.

XPRINT Pocket Photo Printer
Skrivare för Xiaomi foton
Fotoprinter xiaomi

Det finns en pappersficka på höger sida. Inkluderat med XPRINT Pocket Photo Printer kommer ett paket med papper.

fotopapper
fotopapper

.. och en stor flik

Produkten är packad, det är dags att gå till den viktigaste, skriv ut det första fotot. Jag skannade QR-koden från användarhandboken och hämtade Android-appar efter en stund även på IOS. Applikationen heter xprint. Tyvärr är båda systemen kinesiska, efter att ha klickat på 3x, var mitt steg att verifiera med hjälp av SMS. För att kunna använda skrivaren måste jag verifiera mitt konto via SMS. Tyvärr finns det bara kinesiska riktnummer att välja mellan, du kan inte välja + 48 för att få ett SMS. Jag kollade också på android-systemet, det ser ut som om det är sant, det finns ingen lista med antagna riktnummer, men när 48 går in går det inte.

När jag sprang ut av tanken kontrollerade jag videor på YT när folk startar skrivaren, det finns få av dem. Jag såg ingen ansökan för att fråga om ett konto, kanske det släpptes i en av de senaste uppdateringarna, jag vet inte. Jag skrev till affären där jag köpte och jag väntar på information. Jag har inte sett någonstans att skrivaren inte kan konfigureras utanför Kina. Om någon planerat köp, låt det pausa, om jag får information från affären eller hitta ett sätt att kringgå problemet, låt mig veta.