Xiaomi Roidmi 2S - Spotify i din bil.

xiaomi roidmi 2s

Gadget för motorcykelfläktar: Xiaomi Roidmi 2. Enheten är ett svar på problemen med ägarna av lite äldre bilmodeller. Det låter dig konvertera vilken telefon som helst till en mini-radiostation och spela musik från din smartphone tillsammans med handsfree-kit på bilradion.

xiaomi roidmi 2s

Roidmi DriverNågra ord om hur Xiaomi ROIDMI 2S fungerar. Det enda vi behöver är en smartphone (jag använder för närvarande iPhone 7) och ett dedikerat Roidmi Driver-program (vi kan hitta det i appbutiken eller i Google Play Store). Knappa sändaren till biluttaget. Via Bluetooth synkroniserar vi den med vår telefon. I ansökan sätter vi frekvensen för den våg som vår enhet ska sända på och naturligtvis ställer vi bilradio för samma våg.
Sedan börjar vi musiken på smarttelefonen, och den skickas till vår sändare, vilken sänder den i form av radiovågor vid en förinställd frekvens. Jag tycker att kvaliteten på det överförda ljudet är riktigt bra. Alla ljud överförs från vår smartphone, du kan även använda för navigering, yanosika, etc.

Låt oss också komma ihåg om alternativet en högtalartelefon som jag tycker är väldigt gagnlöst. Jag hade ett telefonsamtal flera gånger under körning, vilket jag var tvungen att plocka upp. Sändaren under anslutningen misslyckades emellertid med mig. Mikrofonen inbyggd i Xiaomi Roidmi 2s är väldigt svag för att någon ska höra mig, jag var tvungen att ropa till honom. Personligen har jag ett uttag i bilen med växelvredet, vilket är väldigt lågt. Därför når röstströmmen inte mot golvet i bilen.

Vi har också 2 USB laddningsportar för användning, vilket ger 5V 2.4A utmatning. De laddar snabbt telefonen eller andra elektroniska enheter.

summering

Jag har använt Xiaomi Roidmi 2s i flera veckor och jag är mycket positivt överraskad med denna gadget trots att det är omöjligt att prata med det (det här är fallet i mitt fall). Resten är dock solidt tillverkad och fungerar väldigt bra i min bil. Jag hörde från andra Roidmi-användare att vissa FM-vågor från radion överlappar varandra (jag märkte inte personligen). Enligt min mening är det inte enhetens fel, men radio och antenner som finns i fordonet.

Jag rekommenderar Spotify maniacs att prova denna gadget och de kommer inte ångra det. Roidmi 2S kan köpas i butiken Gearbest för 16 $.