Nu läser
Xiaomi Mouse, en ointelligent mus från den kinesiska jätten.
Xiaomi-musen

Xiaomi Mouse

Jag är fan av Xiaomi-märket, jag uppskattar dem för högkvalitativa produkter. Det är därför jag inte bara använder Smart-produkter, men jag använder också andra tillbehör, såsom powerbank, kabelorganiserare. Nu är det dags för den trådlösa musen Xiaomi Mouse.

Xiaomi Mouse

Xiaomi Mouse är i ett elegant, vitt, minimalistiskt paket, du kan se designen från Apple, men inte helt. Utseendet på enheten är tryckt på lådan, företaget från Cupertino "extruderar" utseendet på enheten på framsidan av lådan. Förutom Xiaomi Mouse på botten av paketet finns också en manual på kinesiska, musen erbjuds inte officiellt utanför Asien. Enheten använder två Bluetooth-kommunikationsfunktioner 4.0 och Wi-Fi 2,4gHz. Musen är tillverkad av sandbläst aluminium och väger endast 77gram, och intervallet i Bluetooth-teknik är upp till 10m. Xiaomi förklarar kompatibilitet med Windows 7,8,10-systemet. Personligen använde jag macOS-systemet och hade inga problem med kommunikation mellan enheterna.

Xiaomi MouseXiaomi-musen har tre plastknappar med tre knappar. Vänster, arbete och rulla som också kan tryckas. På baksidan av enheten finns en diod överst vilket indikerar att musen är på och etablerad en Bluetooth / Wi-Fi-anslutning. Under ON / OFF-glidkontakten och den optiska sensorn, som har en effektivitet vid 95%, är det en stor fördel att den även kan användas på en glasyta. Längst ner på fliken som redan ingår två "små fingrar" AA korrugerade kraft och uppmärksamhet, en mini USB Bluetooth-mottagare i vilken vi placerar i din dator om du inte har Bluetooth. Ett bra steg från Xiaomi som tog hand om denna detalj.

Xiaomi Mouse

Xiaomi Mouse har en mycket specifik form, den är platt. De flesta av de möss som jag har använt hittills har utformats så att hela ytan på handen berör enheten. I Xiaomi-produkten berör vi bara botten av enheten och toppen där knapparna är, mitt i vår palm hänger i luften. Inte alla alternativ passar, om du inte är säker på hur du hittar dig själv i den här formen, gör ett litet test. Ta en rektangulär enhet som en smartphone och simulera musrörelser. Personligen, efter en vecka, anpassade jag mig till en sådan handlayout och kände mig inte nödvändigt att byta till en annan form av enhet. Medan du trycker på knapparna kan du höra ett ordentligt klick, jag hade inga problem med enheten. Jag har alltid gjort order mycket bra och exakt, jag använder dem för kontorsarbete, jag spelade inte spel. Jag vet inte hur det fungerar när man spelar Starcraft eller Counter-Strike.

Sammanfattning:

Xiaomi Mouse Det är tillgängligt för köp för runt 18 $, jag köpte min kopia i butiken Gearbest.com Jag tycker att det är ett mycket bra pris för en enhet av denna kvalitet, solidt tillverkad. En bra ersättning för 399-musen Magic 2 från Apple. Tack vare sin lilla storlek och låg vikt blir det perfekt för resor. Ett stort plus för Xiaomi för att lägga till en Bluetooth USB-mottagare till den uppsättning som vi kan sätta i datorn. En speciell platt form kommer dock inte att passa alla.