Nu läser
Xiaomi Mijia MIIIW är ett nytt multiplatform tangentbord

Det finns många intressanta, ofta innovativa produkter på Xiaomi-finansieringsplattformen. Jag kan inte introducera alla själv. Jag försöker att föra de mest intressanta närmare. Miji varumärke är en av de stora varumärkena i portföljen av Xiaomi i samarbete med MIIIW presenterade en ny trådlös tangentbord kallas Dual Bluetooth-tangentbord Miji MIIIW, är detta en multi-platform produkt. Det kan fungera med båda datorerna som är utrustade med Windwos och MacOS. Det är inte allt för att det också fungerar med iOS och Android mobila enheter.

Det finns redan en MIIIW-produkt tillgänglig för köp då tvättmaskin som har induktiv laddning t.ex. smartphone, beställde jag och väntade tills den når mig.

Xiaomi Mijia MIIIW

Xiaomi Mijia MIIIW

Det nya MIIIW-tangentbordet mäter 408 mm x 143 mm x 23,5 mm och väger 897g. Det har ett originellt utseende, knapparna är runda, jag är van att square. Den har en klassisk och minimalistisk vit färg med aluminium trimelement. 104-tangenterna i QWERTY-standarden är tillgängliga för användaren. Nycklarna flyttas till ett djup av 1,5 mm.

Xiaomi Mijia MIIIW

Jag är väldigt glad över den nya enhetens multiplatformitet, som kan fungera med Windows, MacOS, Android och iOS. Jag köpte en stor bildskärm eftersom jag blev störd av för lite arbetsutrymme på bärbara datorer. Jag använder Xiaomi Pro '15 och MacBook Pro 13 laptop, tangentbordet som stöder båda systemen kommer att vara en mycket bra och praktisk lösning. På tangentbordet längst upp, bredvid F12-knappen finns knappar för att hantera kommunikationsmetoder, jag kan inte vänta på att den kan testa den. Tangentbordet kan anslutas med hjälp av Bluetooth eller en speciell mottagare som sitter i USB-porten.

Se även

Xiaomi Mijia MIIIW

I botten finns gummifötter som säkerställer en stabil position. Lutningsvinkeln är 6 grader för optimal typning. Den drivs av två R6-batterier, traditionella 1,5V-pinnar. Priset i Kina är 249 yuan, $ 36. Så snart du får chansen att köpa, kommer jag definitivt att köpa, det är synd att det inte presenterades förut för idag beställde jag Magic Keyboard och Magic Mouse ..

Xiaomi Mijia MIIIW