Xiaomi Mijia Automatiskt Touchless Skummande Skål - Xiaomi Tvål

Xiaomi Mijia Automatiskt Touchless Skummande Dish

Daawno tillade inte något, skam. Jag behöver komma till jobbet. Några nya produkter har kommit, några idéer är det kommer att bli bra. Vad idag? Automatisk tvålautomat, från vem? Självklart, den kinesiska jätten med en orange logotyp. Xiaomi Mijia Automatiskt Touchless Foaming Dish nådde mig på workshopen. Jag beställde från två olika butiker, ett paket gick saknas och den andra resan varade en månad, lite svag men viktigt att det redan är.

En liten Xiaomik låda, men snygg, formlig.

Xiaomi lägger till en användarhandbok, behöver någon verkligen montera ett två-linjespussel?

Satsen innehåller 250ml tvål, tre "fingrar" -batterier, ett informationsblad på kinesiska och själva enheten - Xiaomi Mijia Automatiskt Touchless Foaming Dish.

xiaomi tvål

Soap Fa, Xiaomi ståtar med att "förstör" 99,9% av bakterierna. Jag är kvar för att tro kinesiska forskare.

På toppen finns en munstycke, "spetsar ut" tvål i form av skum. Nedan finns en infraröd sensor som täcker handflatan och under 0,25-sekunderna släcker handen med vispad grädde, dvs tvål. Från baksidan placeras tre AA-pinnar i satsen. Xiaomi berättar inte hur länge det varar, det finns ingen information om laddningstillståndet. Om tvålen inte lämnar, betyder det att det är dags.

Enheten efter en komplicerad vikningsprocess ser fin ut, det kommer inte att störa badrummet. Action? Också mycket bra. Placera bara handen under munstycket och sätt på en mumsepåpa. Utan att röra tvålen, utan bakterier. För fullheten av "smart" handtvätt behöver jag fortfarande vatten att flöda utan att "skruva loss" kranen. Jag väntar på Xiaomi-batterier.

summering

Är det värt att köpa? Enligt min åsikt, ja. För mig en bra sak, mycket bekväm användning. Om ditt barn tvättar sina händer obekvämt, tror jag att Xiaomi-gadgeten blir mycket roligt och hjälper övertyga barnet till hygien. Behållaren kan fyllas med din tvål när jag är utmattad. Jag kommer att köpa en ersättare. Rekommenderar du något? Har någon av er haft erfarenhet av att välja tvålar?

Kolla aktuella kampanjer på Xiaomi Mijia Automatiskt Touchless Skummande Dish

Ja, enheten "farts" under tvål, i solen är den enda minus. Det kan vara tyst.

Författare: Michał

Geek. Apple och Xiaomi fan. På min fritid kör jag en blogg PokolenieSmart.pl