Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsutgåva

Xiaomi har nyligen träffat spelarsektorn. Introduktion till dedikerade tangentbord, möss och hörlurar. Dock glömde de inte kontorsanvändare, de introducerade en ny datormus för försäljning. Jag testade två själv. Jag använder för närvarande den här Xiaomi musen sedan 8 månader har jag inga invändningar. Inuti har jag ett batteri kopplat till musen hela tiden av tillverkaren. Jag använde tidigare den tidigare modellen, men jag rekommenderar det inte. Några som till smaken hade Xiaomi redan dragit tillbaka från erbjudandet. En ny mus i Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition-erbjudandet det har mycket attraktivt pris, bara 8 dollar och ett uppdaterat utseende.

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsutgåva

Jag använder Macbook utan mus, det finns ingen invändning mot styrplattan. När jag hanterar Xiaomi Notebook Pro och Windows föredrar jag att nå musen, jag saknar gester. Utformningen av Xiaomi Mi Wireless Mouse Youth Edition liknar den modell jag för närvarande använder, har en mer rundad front. Den andra ändringen synliga förändringen är glänsande knappar, Resten av huset är färdigt matt, precis som i min modell. Den var gjord av ABS plast. Det är bra att Xiaomi har behållit den tidigare formen. Den sluttande framsidan och något uppbakad, perfekt i handen. Waży zaledwie 70 gramów bez baterii i ma wymiary 102 × 58 × 34 mm.

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsutgåva
Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsutgåva

För första gången erbjuder Xiaomi en mus i två färger, svart eller vitt. Musen har 1200 DPI, ett värde som är tillräckligt för att spela amatört i Starcraft. Tillverkaren ser till att knapparna och scrollen klarar tre miljoner aktier. Kommunicerar med den medföljande WiFi-mottagaren w częstotliwości 2,4 GHz. Nowy produkt to delikatny lifting poprzedniego, udanego modelu.  

Xiaomi Mi Wireless Mouse Ungdomsutgåva var prissatt till 49 yuan, 8 $. Den är nu tillgänglig på Aliexpress. Hon borde också vara i affären snart Gearbest.