Nu läser
Xiaomi Mi Mix 2 - min första "ramlös" [första intryck]
xiaomi mi mix 2

xiaomi mi mix 2

..och jag är helt charmad av honom För första gången på länge har den nya smarttelefonen haft ett mycket positivt intryck på mig. Lång tid har ingen telefon väckt så mycket positiva känslor i mig. Jag köpte nästa generationer av iPhones, för närvarande använder jag 7 varje dag, jag köpte också flaggskeppet i den kinesiska jätten Mi5, Mi6. Xiaomi Mi Mix 2 visade äntligen mig något nytt, något annat som inte har rullats i flera år. Jag har aldrig sett någon "ramlös" levande, för mig är det definitivt framtiden.

Jag använder bara en ny Xiaomi-baby för en dag, men jag vill dela mitt första intryck. Vilka är fördelarna? Skärm, skärm och skärm igen. Tunna ramar runt skärmen påverkar inte användningen alls. Jag hade inte tillräckligt med tid för att trycka på en del av skärmen på min smartphone. Intryck på att använda en så stor yta är mycket bättre än när du håller Mi6 eller iPhone 7. Också, som i varje produkt Xiaomi en serie av premium kvalitet är lysande, fällbara delar av mönster, inget knarrar. Detta är enligt mig den vackraste smartphone för närvarande finns på marknaden (jag har inte haft kontakt med strömförande Samsungami serie S8). Processorn har samma som Mi6, Snapdragon 835, som är infernalt snabb. I uppsättningen får vi en laddare med snabb laddning, som om vissa måste betala dyrt för det. Om du köper en iPhone för X bagatell 5 tusen guld för att göra det laddas snabbt vi har att spendera extra guld på starkare 378 laddare! Totalt absurditet. Från 10% till 100% - Mi Mix 2 har laddat mig om en timme. Xiaomi box bidrar till målet "plecki" Men då telefonen ser lite sämre, och jag hade inget fall, jag undrar hur snart ångra detta beslut 🙂

Se även
VH-fläkt

xiaomi mi mix 2 fall
Nackdelar med Xiaomi Mi Mix 2? Säkerligen bara en bakkamera, jag gillade verkligen porträtten gjord av Xiaomi Mi6. Den andra fel är mjuk, problemet kommer att försvinna för + - en månad när global rom för Mi Mix 2 kommer ut. Apple har vant oss vid det faktum att om vi drar något ur lådan är det redan fullt användbart. Tyvärr, i fallet med Xiaomi-telefoner som just har sålts och köpt direkt från Kina är det ofta nödvändigt att byta den mjuka till "europeiska". Det är inte svårt, men det tar några dagar på grund av den nuvarande jag ser Xiaomi. Mi Mix 2 som nått mig hade inte ens en laddad Play-butik, jag var tvungen att konfigurera Googles tjänst själv. För att ladda ROM-ROM som jag vill ha, Xiaomi.eu, jag behöver låsa upp bootloader, tyvärr tar det 3dni, du måste vänta på Xiaomi för att låta den låsa upp. Som jag skrev ovan för + - en månad när Global Rom kommer att finnas tillgängligt. Mi Mix 2 kommer att skickas med global mjukvara och problemet kommer att försvinna.

Framlösa smartphones är framtiden

xiaomi mi blanda 2 vs mi 6
Xiaomi Mi Mix 2 vs Mi6

Jag tror att många människor, amerikaner inte inser att de är "ramlösa". De använder iPhones av samma storlek hela tiden och den nya iPhone X kommer att bli en absolut uppenbarelse för dem. Precis som Mi Mix 2 för mig. Jag skulle vilja köpa en ny iPhone själv för att se om det är värt att spendera nästan tre gånger mer pengar på en Apple-produkt. Detta är prisskillnaden mellan Mi Mix 2 och iPhone X. Xiaomi Mi Mix 2 du kan köpa tusen zlotys för 2, det här är ett sensationellt pris för en "ramlös". Är det värt att lägga till 600 till Xiaomi Mi6? Enligt min åsikt, definitivt ja! Mi Mix 2 är en friskhet i form av design. Min Mi6 går odstawkę se om efter några veckors användning, kommer jag att fortsätta så imponerad mig Mixem.