Nu läser
Xiaomi Mi Band 3 packar upp
Xiaomi Mitt Band 3

Efter nästan en månad av presentationen kom Xiaomi Mi Band 3 till mig. Samma som i tidigare generationer av armband, samma Xiaomi Mi Band 3 również posiada oddzielną elektronikę i opaskę. Dzięki czemu można opaskę łatwo wymienić w razie uszkodzenia lub zmienić jej kolor. Najnowsza generacja, pierwszy raz w historia opasek Mi Band wprowadza oficjalnie inne kolory poza czarnym. Wczoraj Xiaomi wprowadziło do sprzedaży opaski w kolorze granatowym oraz czerwonym. Największą zmianą w nowej generacji względem dwójki jest zdecydowanie większy, dotykowy ekran. Wprowadzono również wodoszczelność do 50m pod wodą.

Xiaomi Mi Band 3 packar upp

Xiaomi Mitt Band 3

Xiaomi Mitt Band 3

Den levereras i en genomskinlig låda, det är en total förändring från de två, som hade en heltäcken kartong. Med detta steg vill Xiaomi visa potentiella kunder hur mycket bandet har förändrats. Det finns en specifikation på baksidan av lådan.

Xiaomi Mitt Band 3

När vi tar ut bandet från lådan ser vi andra tillbehör som tillverkaren lagt till i uppsättningen. Det finns också en bar, bruksanvisning på kinesiska och en laddningskabel.

Xiaomi Mitt Band 3

Xiaomi Mitt Band 3

Xiaomi Mitt Band 3

Se även

Xiaomi Mitt Band 3

Xiaomi Mitt Band 3

första intryck

Mi Band 3 fungerar bra, kontroll på en liten skärm med gester fungerar väldigt bra. Det är trevligt att se mer information på displayen. Du kan läsa SMS: ns korta text, det finns inte heller något problem att kolla väderprognosen för de närmaste två dagarna.

Xiaomi MI Band 3

Xiaomi Mi Band 3 du kan köpa i butiken Gearbest.com lub Banggood.com