Xiaomi Huami AMAZFIT Bip - den bästa smartwatchen på marknaden för mig

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Jag är ett fan av livsstilsspårningsenheter. Jag är nyfiken på hur min sömn gick, hur många steg jag gjorde. Med tanke på våra uppgifter kan någon av er läsa Marc Elsbergs bok, Zero? Författaren presenterar den värld där företag betalar oss för möjligheten att samla in information om våra liv. Spårar vår aktivitet på din smartphone, dator och andra moderna gadgets. Jag undrar om vi kommer att se sådana tider när vi kommer att "sälja", gör exakt vad som nu är. När jag återvände till smarta armbandsband bär jag den första generationen Apple Watch under lång tid. Han hade två stora nackdelar, bristen på Apple Pay i Polen och behovet av daglig laddning. Det enda som jag använde detta snooping timmar och visa meddelandet utan att nå för telefonen, inte kompensera för defekter. Efter en tid kom jag över en produkt Xiaomi, Amazfit A1603 band, som är vackrare syster av de mest populära banden i världen av smarta, även från Xiaomi, nämligen Xiaomi Mi Band 2. Det möjliggjorde spårning av steg som tagits under dagen, övervakning av sömn och puls. Resultaten presenterades på ett mycket elegant sätt. Under en tid har jag ändrat armbandetA1603 på Xiaomi Huami AMAZFIT Bip klocka och stannade med honom längre.

Wygląd

Den har ett kvadratiskt kuvert som Apple Watch. Xiaomi Huami AMAZFIT Bip riktar sig till aktiva köpare. Det är därför, på samma sätt som den grundläggande AW-versionen, det har ett silikonband. Det är bra kvalitet, jag hade inga problem om några månader. Det orsakar inte irritation på huden. Skärmen skyddar glaset Corning Gorilla Glass, fungerar väldigt bra, jag har inga repor på den. Skärmen har 1,28-storlek och 176 × 176-upplösning. Detta är inte en kvalitetsprodukt som har gnagde äpple men det faktum att sikten i full sol är exemplariskt, och batteriet varar mycket längre - definitivt har viljan "sämre" handhållna bildskärm med en mycket längre batteritid. På undersidan av enheten finns "Kontakter" för laddning och en hjärtfrekvenssensor. Precis som de flesta Smartbands är Amazfit Bip vattentät med IP68-certifiering.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Klockan laddas i en speciell USB-kontakt som medföljde enheten.

Xiaomi Huami AMAZFIT Bip

Klockhantering

I början var klockan endast tillgänglig med ett buskigt kinesiskt gränssnitt. Lyckligtvis har tillverkaren släppt uppdateringar och nu kan vi njuta av ögonen på engelska. För att starta äventyret med Amazfit Bip måste vi ladda ner Mi Fit-appar.

jag passar jag passar

I programmet synkroniserar vi den samlade informationen och konfigurerar klockan. Jag har många olika alternativ att välja mellan, till exempel vilka applikationer som ska få meddelanden, ställa in wake-up-tiden och klockan vibrerar. Bestäm läget för vädret. Du kan också låsa upp din smartphone / dator om du har en klocka på din hand. Jag använde det här alternativet i några minuter och släckte sedan, jag föredrar en fingeravtrycksläsare / ansiktssökning. Huvudvis vad jag bryr mig om är förhandsvisningen av inkommande SMS och varning från Blockfolio-applikationen där jag följer kursen av köpta kryptokurser. Klockan stöder inte polska tecken, men jag har inga problem att förstå innehållet läst.

Daglig användning

Jag börjar med den viktigaste, du behöver inte ladda varje dag! Du behöver inte ladda om varannan vecka, batteriet varar i en månad!Om du antar att du inte använder GPS, har du tillräckligt många timmar med kontinuerlig användning av GPS för runt 20. Den enda nackdelen är att jag ibland glömmer var jag sätter dockningsstationen.

Klockan fungerar perfekt som en klocka. Jag använde Apple Watcha, på samma sätt men mycket mer fokuserade min uppmärksamhet. Amazfit Bip fungerar "tyst i bakgrunden" och gör det som tillhör honom, håller reda på min dag, håller reda på min sömn. Det synkroniserar inte det varje dag med Mi Fit-appen, jag gör det några dagar och tittar på mina resultat. Och det sätt på vilket de presenteras var redan beskrivet av bandet Amazfit A1603Jag gillar det väldigt mycket. Definitivt bättre än Apples jämförelser med andra användare är min åsikt, lysande och jag föredrar att titta på dem mycket mer än de "torra siffrorna" av steg.

På klockan kan vi se vädret som kommer att bli, starta larmet, nedräkning och här är en stor minus för mig. Om vi ​​startar nedräkningen, kan vi inte minimera till startskärmen, nedräkningstiden måste visas hela tiden. Det finns också ett alternativ för löpare, cyklister och vandrare. Klockan har GPS och kan spåra träningen, som presenterar i sluthastigheten, avstånd, hjärtfrekvens, höjd och kalorier som bränns. Jag hoppas att i Xiaomi-uppdateringen kommer möjligheten att spela in styrketräning läggas till.

Nackdelar?

En, ingen NFC, och därmed Android Pay-betalningar. Om det gjorde det skulle han vara den perfekta smarta klockan för mig för tillfället.

summering

Jag är väldigt nöjd med honom.Xiaomi Amazfit Bip, du kan köpa för mindre än $ 60. Om du tror att du inte behöver se innehållet i SMS-avisering och du kan köpa ett armband Mi Band 2 eller Amazfit A1603 erbjuder samma möjligheter för insamling av uppgifter om sömn och steg som en klocka, även de presenterar samma information, men inte har en GPS-navigator.

Författare: Michał

Geek. Apple och Xiaomi fan. På min fritid kör jag en blogg PokolenieSmart.pl