Nu läser
Xiaomi Drone 4K - den första flygningen och oväntat vändning av åtgärden.

Xiaomi drone 4k

Lusten att ha en drone har länge varit i mitt huvud. I början ville jag köpa en DJI-produkt, men det var ett avskräckande pris, jag gick inte för små billiga "kinesiska" dronor. Under tiden var det så många nya Xiaomi-produkter som dronorna gick till bakgrunden. Men i år visade DJI Spark, en revolution i drone enligt min mening. Liten kompakt, uppfyller polska lagkrav för att flyga i bebyggda områden. Nyligen slog en drone mig oväntat Xiaomi Drone 4K (utan risk för att mervärdesskatt tas ut).

Jag vill påpeka att detta är min första drone som jag brukade flyga, det enda jag hade kontakt med var en fjärrkontrollbil i min barndom. I början hade jag små problem med att ansluta till Xiaomi Drone 4K, för att välja Wi-Fi eller USB-alternativet. Jag försökte ansluta trådlöst, men till ingen nytta. iPhone, Mi6, ingen av dem lyckades, Wi-Fi visade sig inte - och här kommer min nollupplevelse i fråga om droner. För att ansluta till trådlöst måste Xiaomi köpa Xiaomi WiFi-kontakt, efter några minuter med att kämpa med Wi-Fi som inte visas, bestämde jag mig för att använda en kabel. Och det fanns ett annat problem, i en uppsättning av drönare kabeln är en USB-microUSB och varken min iPhone 7 eller Mi6 ingen ingång microUSB och jag hade ingen adapter till hands, för att göra saken värre det började regna, så en raket Xiaomi drone 4K skiftat dussintals minuter 🙂 under tiden är poratowałem redmi 3 PRO, som sett i de senaste smartphones inte alltid ett plus. Kabel från ena sidan, kabel från en annan och anslutning Framgångsrik! Jag hoppades redan att jag skulle kunna flyga, och här måste jag vänta, den här gången för uppdateringar. Spelades tre i rad, efter 15 minuter kom slutligen önskad start. Hävarmen på dynan ner och till sig själv och propellrarna började snurra, fruktansvärt högt. Precis som en gräsklippare, flyger den i himlen.

Första flygningen

Jag flög väldigt försiktigt, upp - ner, vänster - höger. Styrning av dronen är inte så lätt, du måste verkligen vara försiktig och att driva den bra med en kamera är redan alls, för nu är det svart magi för mig. Jag undrar om jag ändrar mig med tiden. 🙂 Jag flyttade noga, jag tittade ständigt på att få en drone i sikte. XNomXK Xiaomi Drone som nådde mig på fabriken hade 4-batteriladdningspunkter (max 3), efter att uppdateringen var två, så var det inte så länge med mig om det perfekta flyget. Först tänkte jag på att lägga en video på min första flygning på Youtube, men livet bekräftade snabbt denna idé. Det började regna igen, jag gick till laddningsprocessen och flög till destinationen. När jag var 4m över marken hände något som jag inte hade förväntat mig, gimbal med kameran lossad från dronen och föll från höjden 3m på stenarna. Dronen hängde fortfarande i luften som om ingenting hade hänt.

Efter den första inspektionen avbröts en del av Gimbals bostad, blev filmen plötsligt avbruten, så det är omöjligt att återskapa - planen med Youtubem kollapsade. Jag väntade det värsta, att mitt äventyr med dronen Xiaomi konsumerade en del 7min och slutet, avfyrade. Vad är meningen med att flyga utan webbkamera? Men vad är limdroppen från? Gimbal och kameran slog på operationsbordet.

Xiaomi drone 4k gimbal

På bilden ser du inte alla, men några skruvar kan skruvas loss. På nästa sida kan du se vad som har skadats, det var nödvändigt att vrida hela gimbalen så att den kan kombineras igen, med varandra.

Xiaomi drone 4k gimbal

På Youtube såg jag att människor redan hade liknande problem, det finns videor och sprängning på samma plats. Men jag kan inte säga i 100% om det var mitt fel, felaktig anslutning av gimbalen med kameran eller fel i produktionen. Placering av klämbandet innebar att om det löser det kommer det inte åtminstone att träffa marken ...

Se även
cleanfly

xiaomi drone 4k

WORKS!

Efter reparation fungerar Gimbal med kameran som det borde! Allt är bra, stabilisering är superkvalitet, ufff. Jag har flugit i nästan en timme, jag kommer inte att ladda upp material ännu, men under flygningarna fortsätter kameran. Klämman behövdes ännu inte, men låt det vara en bra fred, kanske var det mitt övervakning och jag monterade gimbalen med kameran fel, men varför släppte den bara i slutet av flygningen? Jag tror inte att jag kommer att veta ...

Bortsett från denna händelse är dronen från Xiaomi förvånande, stabil, perfekt för mig kvaliteten på 4K inspelningar. Jag hoppas att jag kommer att kunna utnyttja sin potential, en fullständig översyn snart. Jag hoppas att även utan 30 inches även med centimeter ...

Om någon vill ha "rå" inspelningar från de första flygningarna, skriv till kontakt@pokoleniesmart.pl Jag kommer inte att publicera eftersom skam 🙂

Till toppen