Nu läser
Xiaomi BlackShark - spelkonsol från Xiaomi

Xiaomi BlackShark

I slutet av februari fanns rykten om att Xiaomi planerar att släppa sina bärbara spelkonsoler. Rykten visade sig vara sanna, igår på fredagen 13 presenterade företaget officiellt Xiaomi BlackShare. Tyvärr för mig är det inte precis vad jag hoppades på. Jag skulle gärna vilja se PSP eller Nintendo Switch-konsoler, medan Xiaomi bestämde sig för att skapa en smartphone för spelare. Jag tror att vi kan se ett nytt sätt på smarttelefonmarknaden, för att inget intressant tillverkare kan erbjuda. Nyligen finns det enheter som är dedikerade till att spela på toppen, efter Razor är det dags för Xiaomi och hans BlackShark. Jag vet inte om dig, men jag vill inte spela den i telefon. Det här är det sista han försöker göra för att döda tiden i kön till läkaren. Efter att ha tittat på alla broschyrer på väggarna, kolla på e-posten, granskar twitteren, kommer jag äntligen att starta spelet för en stund, när allt annat misslyckas. Efter några minuter kommer jag att säga att det inte har någon mening och jag kommer tillbaka till att kolla Twitter och e-post. Okej, vad är den bra telefonen för spelare från Xiaomi inuti?

Xiaomi BlackShark

Xiaomi Blackshark

Skärmen gjordes i OLED-teknik och har en diagonal 5,99-tums, full HD + upplösning. Naturligtvis, liksom i alla nya produkter på marknaden, måste proportionerna för multimediatelefonen vara 18: 9, och så är fallet. Processorn är för närvarande den mest kraftfulla Snapdragon 845 på marknaden, klockad på 2,4Ghz. Adreno 630 grafisk layout. Det finns två minneskonfigurationer att välja mellan. Den grundläggande versionen har 6 GB RAM, och 64GB internminne. Om detta inte räcker för någon, kan de välja en mer kraftfull variant, 8GB RAM och 128 GB internminne.

Kameran ser bra ut, kyler också

Redan i fallet med Xiaomi Mi Mix 2s har kameran mycket goda bilder. I testet utförd av DxOMark fick samma resultat som iPhone X, och bara två punkter värre än Samsung Galaxy S9 +. Detta är en milstolpe i förhållande till den tidigare generationen Mi Mix 2 som kameran hade genomsnittet. Jag kan inte vänta på att min X-MUMXs Mi Mix 2s kommer till mig. Xiaomi BlackShark har två bakre linser. En med 12Mpx och den andra med 20Mpx. Frontkameraet har också 20Mpx-upplösningen. Batteriet är 4000mAh, det stöder Quick Charge 3.0. Vi laddar oss via USB-C-porten. Den största innovationen i Xiaomi-konsolens smartphone är jämn kylning, det är att garantera full effekt under hela spelet - utan överhettning.

Xiaomi Blackshark

Smartfon ma wymiary 161,6 mm x 75,4 mm x 9,25 mm i waży 190 gramów. Jeśli chodzi o cenę to wynosi 2999 juanów, $477 za wersję 64 GB lub 3499 juanów, $556 za 128 GB. Specjalny dedykowany kontroler nie jest wliczony w cenę i kosztuje  179 juanów, $28.

Kanske spelar jag inte på telefonen eftersom jag inte vet trevliga spel, rekommenderar du något? Nyligen försökte jag PUBG, spelade flera spel och jag har inte återkommit till spelet i två veckor. Det sista spelet som stal mitt hjärta var Zombie Tsunami några fina år sedan.

[d] [d] = "2"]