Nu läser
Detta är inte Xiaomi Mi Mix 3, det är den nya Vivo-smarttelefonen

We gårdagens inresa Jag informerade om fotot som kan avslöja det konceptuella utseendet på den nya "framlösa" Xiaomi, den fjärde modellen i Mi Mix-serien. Jag vill korrigera den här informationen och läckorna visade sig vara osäkra. Bilden presenterar en ny smartphone från Vivo. Enhetsgränssnittet var bedrägligt liknande MIUI-överdraget från Xiaomi, därav misstaget.

Detta är inte Xiaomi Mi Mix 3

Detta är inte Xiaomi Mi Mix 3

Nätverket har en kort video som visar utseendet på enheten från VivoJag gillar det. Det är inget fel med det som inte skulle fungera bra, jag kommer spåra tillgängligheten och hur kommer möjligheten att köpa den och kontrollera vad Vivo har att erbjuda.

Online-butiker är redan tillgängliga andra modeller Vivo, kan någon av er ha? Jag är glad att lära mig hur intryck från användandet av smartphones av detta märke, såväl som programvara.