Nu läser
Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

I ett år, det vill säga från det att jag använde iPhone X, blev jag övertygad om trådlös laddning. Jag vet att Samsung har haft det länge sedan men det tog mig aldrig till produkter från en koreansk tillverkare. Det är synd att i Xiaomi-erbjudandet endast en smartphone stöder trådlös laddning - Mi Mix 2s. I början använde jag en trådlös laddare av företaget "inget namn", det gjorde sin egen laddning, det vill säga inget problem. Från månad till natt lägger jag på min smartphone musmatta med induktiv laddning från Xiaomi, fungerar också - jag laddar med 7,5W. Såvitt jag vet är det den maximala laddningseffekten som iPhone 8 och X stöder. Jag blir långsamt redo för premiären av Mi Mix 3 som är precis rätt och jag köpte en starkare.

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

I uppsättningen med laddaren får vi en USB-A -> USB-C-kabel. Det är bra att Xiaomi bestämde sig för en nyare port, låt den levande dubbelsidiga USB-C-kontakten. Från botten har laddaren ett gummi för att eliminera glidning på glasbord. På toppen finns också ett gummi eller ett gummiliknande material, detsamma som det är gjort originalväska till Mi 8. Plus är det att smartphone definitivt inte kommer att falla från laddaren, och minus? Jag fångar smuts och damm fruktansvärt. Efter några minuter att dra ut kan du se hur mycket "fångad".

På den ena sidan finns en USB-C-uttag och på den motsatta sidan en diod som informerar om laddarens driftsstatus.

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Snabb induktiv Xiaomi 10W laddare

Det finns ingen bra filosofi i trådlös laddare, jag lägger en smartphone och den laddas. Om du letar efter en snabbladdare kommer Xiaomi-produkten att bli ett bra köp, eftersom priset inte är överdrivet. Jag köpte i affären Zapaler för $ 12.99 Jag varnar dig dock att det är väldigt lätt att fånga damm, vilket kan störa vissa människor.

I Banggood butiken kom jag över en intressant Blitzwolf-modell, Jag rekommenderar Blitzwofl när det gäller ledningar. Jag har flera kablar och en QC 3.0 laddare från dem - kvalitet på högsta nivå. Det är trevligt att du kan ställa in din smartphone upprätt i sin trådlösa laddare.

Och från en annan keg, har någon från dig testat en sådan kombination med Aliexpress? 3 1 i lub 4 1 i - Jag undrar hur det fungerar. Den vackraste modellen är dock 2 i 1.