Nu läser
Snart kommer en ny uppdatering till Mi Banda att introducera ett styrketräningsläge.

På två dagar går Xiaomi Mi Band 3-armbandet till officiell försäljning i Spanien, kanske även till Polen. Jag surfar på den polska filialens sociala medier, men för närvarande finns det ingen information om distribution i Polen. Men jag har mycket viktigare information för dig om Mi Banda.

Snart en ny uppdatering till Mi Banda

Snart en ny uppdatering till Mi Banda

Mi Band kommer snart att få en annan uppdatering och sedan läggs till funktionalitet som jag har väntat länge. Styrketräningens övervakningsläge introduceras! Information om det nya läget har noterats på WEIBOs sociala nätverk och jag vet inte mer detaljer just nu. Endast ikonen som visar en man med en skivstång har presenterats.

Jag har inte Mi Band 3 längre, jag använder för närvarande en kvarts klocka från Xiaomi Men det nya läget får mig att återvända till armbandet. Då kommer jag att kunna se hur det kommer att hantera den nya funktionen.

Se även
Nya funktioner i den kinesiska Bingo MIUI till Mi 9

Om du vill köpa Mi Band 3 armband, rekommenderar jag butiken GearbestJag har aldrig haft stora problem med det.