Nu läser
Xiaomi bärbar elektrisk rakapparat [packar upp]

Xiaomi elektrisk rakapparat

Jag rakade en rakapparat under en lång tid utan överlagring. Jag var ansvarig för rakning varje dag och det enda jag behövde var en laddad rakhyvel, inget skum. På grund av att rakhyveln redan flyger. När rakapparaten Xiaomi visade sig i horisonten lade jag omedelbart ordern.

Xiaomi elektrisk rakapparat kommer i en klassisk vit, elegant låda. Du kan se omedelbart att detta är en Xiaomi strikte produkt, inte ett av delmärken. På framsidan finns en bild av utrustningen som ligger i mitten och en kort beskrivning av parametrarna längst ner på rutan längst ner.

I en låda utanför själva rakapparaten finns en USB-> USB-C-kabel för laddning, en liten borste för rengöring och en handbok på kinesiska.

Det är dags att gå till Xiaomi-elektrisk rakapparat, den är väldigt kompakt, den kan enkelt passa in i ett fåfängskåp eller till och med en ficka. I botten av enheten finns en USB-C-port för laddning och en LED som informerar om laddningsstatus för rakapparaten.

Efter att plastskyddet tagits bort visar en av sidorna knappen för att slå på enheten. När vi "demonterar" maskinen ännu mer och drar bladhöljet så ser du rakhyveln. Omedelbart påskriften "Made in Japan" kastas i mina ögon, i min fantasi har jag för mina ögon rakhyvla japanska katana, jag hoppas att med en rakapparat Xiaomi kommer att likna.

Se även
xiaomi temperatur

Den första rakningen

Med entusiasm började jag den första rakningen, som jag skrev i början mycket länge jag rakade inte till noll. Du kan säga att jag klippte mitt hår. Jag blev väldigt obehagligt besviken, den xiaomi elektriska rakapparaten klämde fast, hon rakade felaktigt. En stor del av ansiktshår har gått bort. Jag rakade 15 minuter och jag kunde inte raka på ett tillfredsställande sätt. Jag har läst i användarmanualen att det tar tid för huden att anpassa sig till det nya sättet att raka. Efter 9 rakar, bör rakning tre gånger i veckan, i tre veckor, vara bekväm. Det är åtminstone det som Xiaomi förklarar, vi ska se.

Med den andra rakningen är det bättre, det klipper inte men det lämnar fortfarande ibland med ansiktshår. Jag kommer att skicka mina rapporter efter en månad.

Xiaomi Electric Shaver du kan köpa för omkring $ 37.

Till toppen