Nu läser
Populele Xiaomi [packar upp]

populel xiaomi ukulela

Hon kom äntligen till mig, jag väntade länge för att jag skulle beställa Smart Ukulele Xiaomi. När hon kom fram i Gearbest-butiken väntade jag inte länge. Jag beställde det genast. Tyvärr tog leveransen ett tag. Shopping i före julperioden, nära Black Friday är en svår sak. Ett stort antal kinesiska paket under den perioden försenade leveransen till 1,5-månaden. Det är dags att packa upp Populele.

Efter lådan kan du se att det inte är en Xiaomi-produkt, den kinesiska jätten köpte projektet och säljer nu som sin egen.

Förpackning, så att säga, röv kommer inte att bryta av. Vad fick jag med gitarr? Laddningskablar, reservdelar och fjädrar, dessa två vita plastelement. Jag glömde det exakta namnet och var tvungen att google, ja, den google är en enkel bonde och visste vad jag menade under sloganet "plast för att spela gitarr". Satsen har också ett fall för att bära ukuleli. Det är allt förpackat i en vanlig grå kartonglåda.

Tid för huvudgäst i dagens inresa. Ukulela är väl gjort, enligt min mening, en komplett lekman om ämnet av strängade enheter. Jag har inga invändningar mot montering av träelement, allt följer perfekt. Ljudet är också mycket bra.

Populele har bara en knapp för parning av enheten via Bluetooth med en smartphone, bredvid den finns en mikro-USB-port för laddning. Satsen innehåller kabeln själv och du måste använda en laddare från telefonen.

Det är dags för det viktigaste, vi ansluter till en smartphone

I början vill jag påpeka att den första fusionen jag utförde med iPhone och spelade en halv dag ukulelą. Då ville jag ansluta till android och populela som det hängde, knappen reagerade inte, anslutningen till laddaren gav inte heller någonting. Jag öppnade laddningsuttaget, kopplade ut kablarna, kopplade in igen och gitarren kom till liv. Jag vet fortfarande inte vad som hände. Jag försökte det två gånger, varje gång samma gitar "griper påsen" och du måste återställa den genom att koppla ur batteriet, som om jag använde den gamla Nokia. Så, Populela arbetar inte med Xiaomi Mi Mix 2 med xiaomi.eu rom, med iPhone fungerar utan problem.

Populela - det är dags att spela!

Vid första lanseringen måste vi gå igenom en handledning där vi kommer att lära oss historier, hur man sticker, hur man spelar. Sedan går du till ukulela tuning, applikationen använder mikrofonen inbyggd i telefonen och kontrollerar om ljudet är rent. På bilden kan du se hur mycket som saknas i en vertikal linje och i vilken riktning vi ska snurra för att ordentligt ställa in. För att vara bra måste det vara helt i mitten. Efter att du ställt in alla fyra strängarna kan du fortsätta att lära dig den första låten.

populele

Vi börjar med att lära oss alla de knep som vi kommer att använda i sången. Vi spelar rätt ackord och om mikrofonen passerar går vi till nästa, det finns tre knep i det första spåret. För enkelhetens skull kan vi se gitarrgreppet i form av att lyfta fram en viss plats med LED-dioder och grafik på telefonen.

populele

När vi behärskar alla tre grepparna, kan du gå för att spela hela låten, det ser ut som i Guitar Hero. På tidslinjen finns grepp som vi måste spela vid ett givet tillfälle, i slutet utvärderas vi. I det första spåret uppnådde jag 100-värdet på 100-poäng. Har jag 2018 talang? 🙂

populär fallÄr det värt att köpa?

Om någon någonsin ville lära sig att spela gitarr så är det mest. Det är enligt min mening det bästa sättet att lära. En större fan än att spela Guitar Hero är början definitivt svårare, men det faktum att vi spelar på en nästan normal gitarr ger ett stort plus. Populela? Jag är så! Jag talar om en månad eller två när jag går.