Jag har bytt från en bärbar datorskärm till en extern bildskärm i några dagar. Jag fann att jag behöver mer utrymme för ett mer bekvämt arbete. Jag har även en bildskärm, mus och tangentbord. Jag saknade en musmatta. Men jag ville ha något bättre än en plastbit, jag hittade följande produkt. Musmatta med induktiv laddning, och att Xiaomi är inblandad i den här produkten, desto mer sa jag att jag ville.

Produkten skapades av MIIIW. Företaget MIIIW är ett av dussintals företag som samarbetar med den kinesiska jätten Xiaomi. Hittills har de i sina erbjudanden tre möss och en bricka som har nått mig idag.

Musmatta med induktiv laddning

Padret är styvt, det är inte vikat, så det måste vara packat i en stor låda. Skivans dimensioner är 420 x 260 mm. Lådan var gjord av hård kartong, det finns ingen risk för skador på paketet, även om det finns många men minimala dents i den. Det är trevligt att se engelska ord på baksidan av rutan som innehåller den viktigaste informationen om produkten.

[pb_col] [pb_one_half]Musmatta med induktiv laddning[/ pb_one_half] [pb_one_half]Musmatta med induktiv laddning[/pb_one_half] [/pb_col]Od wewnętrznej strony pudełka, u góry przymocowana została pianka aby zapobiec przemieszczaniu się podkładki wewnątrz pudełka i zapewnić jeszcze lepszą ochronę. Podkładka od MIIIW zajmuje praktycznie całą powierzchnię, z prawej strony są dwa dodatkowe akcesoria do zestawu. Ładowarka oraz przewód do połączenia. Dołączona zostałą również instrukcja obsługi w języku chińskim.

[pb_col] [pb_one_half]Musmatta med induktiv laddning[/ pb_one_half] [pb_one_half]Musmatta med induktiv laddning[/ pb_one_half] [/ pb_col]

Musmatta med induktiv laddning

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP019

Kudden är stor, större än 15-tum Xiaomi Notebook Pro. I det nedre vänstra hörnet finns tillverkarens logotyp, MIIW och i motsats vredet och kontakten till micro usb-kontakten. Kraft i musen? Ja, den är utrustad med induktiv laddning, LED-belysning runt ratten och Bluetooth-anslutningen för att justera volymen för den parade enheten.

[pb_col] [pb_one_third]Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP0110[/ pb_one_third] [pb_one_third]Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP0110[/ pb_one_third] [pb_one_third]Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP0110[/pb_one_third] [/pb_col]Miejsce w którym można ładować urządzenia obsługujące ładowanie indukcyjne zostało wykropkowane, znajduje się z prawej strony. Zmieści się na nim tylko jedno urządzenie, dookoła to dalej normalna podkładka. Dla fanów Apple, nie będzie dało się ładować jednocześnie Apple Watcha i iPhona.

Laddaren som ingår i satsen har 5V-spänning, dvs standard. I de flesta fall kan du välja bort det och anslut den andra änden av kabeln till din bärbara dator eller bildskärm. Jag använde det andra alternativet, allt fungerar.

Från botten finns en slät yta TPU, det finns ingen chans att dynan kommer att "rida" på skrivbordet. Hon ligger förmodligen på platsen där hon placerades.

[pb_col] [pb_one_third]aaXiaomi Smart Musmatta MIIIW MWSP019[/ pb_one_third] [pb_one_third][/ pb_one_third] [pb_one_third][/pb_one_third] [/pb_col]Fabryczne najklejona została naklejka ochronna, na której znajduje skrócona instrukcja obsługi. Jak obsługiwać podświetlenie LED wokół pokrętła, gdzie znajduje się pole do indukcyjnego ładowania i jak sterować głośnością urządzenia sparowanego za pośrednictwem Bluetooth.

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP018

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP018

första intryck

Kudden fungerar väldigt bra, skidan är lämplig. Jag har kopplat till en Macbook via Bluetooth och volymkontrollen är verkligen användbar. Jag föredrar att använda ratten snarare än tangentbordet. MIIIW-produkten har en applikation för att hantera och utföra uppdateringar. Den är endast tillgänglig på Windows och väger 8 mb. Jag försökte ladda ner men överföringen är 0 kb / s, ibland hoppar den till 4 kb / s. Jag slutar, jag ska försöka senare. För induktionsladdning har jag inga invändningar, det fungerar som det borde. Kudden är så stor att det inte finns någon risk att du flyttar smarttelefonen med musen medan du flyttar markören på skärmen.

Visuellt är det synd att det finns en sladd. För fans av minimalism på skrivbordet kommer det definitivt att förstöra effekten. Kontinuerlig strömförsörjning behövs för laddning av en induktiv smartphone, kanske i en framtida version MIIIW bestämmer sig för att lägga en mycket tunn kraftkälla på hela ytan på dynan? Endast kraftbanken behöver också laddas och hjulet stängs.

LED-bakgrundsbelysning fungerar annorlunda, jag kan inte hitta ett gemensamt språk med det. Det skulle definitivt hjälpa en applikation på en dator, kanske jag kan ladda ner, jag ska försöka. Under de första minuterna avledde det växlande ljuset jag såg från ögonkroken mig, nu är jag inte uppmärksam.

Nästa månad kommer jag att lägga till en ny post och presentera mina intryck efter en lång tid att kommunicera med en musmatta med induktionsladdning från Xiaomi.