Ladda ner bakgrundsbilder från de nya iPhonesna till din Xiaomi-smartphone

Nyligen presenterade Apple tre nya iPhones. De hårda diskussionerna om fansen och motståndarna till varumärket kommer att varas tills nästa enhet från Cupertino släpps.

I undantagsfall köper jag i år inte en ny modell, även om jag gjorde det varje år. För mig har en ny enhet inget revolutionerande, precis som en klocka. Apple Watch Series 4 väntade ett par månader, och den presenterades väl eftersom jag kunde köpa billigare Series 3. Jag har alltid köpt de senaste produkterna eftersom de erbjöd mer. I år efter konferensen, Apple inte ser någon anledning att köpa den senaste klocka, eller ersätta den nya smartphone - nyheter som erbjuds är inte värt pengarna. Ett företag från Cupertino gör perfekt, oavbrutet i flera år - det är marknadsföring.

Ladda ner bakgrundsbilder från de nya iPhonesna till din Xiaomi-smartphone

Ladda ner bakgrundsbilder av nya iPhones till din Xiaomi smartphone

Vad Apple vägrar inte kan vara en presentation av en ny produkt, det ser alltid vackert ut. Om vi ​​går in i Apple-webbplatsen ser deras produkter ut i stor utsträckning tack vare de noggrant utvalda bakgrundsbilderna.

Om du vill ha dem på din smartphone, ladda bara dem från länken nedan.

Författare: Michał

Geek. Apple och Xiaomi fan. På min fritid kör jag en blogg PokolenieSmart.pl