Nu läser
Xiaomi luftrenare efter 4 månader.
xiaomi filter

I december bestämde jag mig för att köpa en luftrenare från Xiaomi, jag bestämde mig för att köpa andra generationens Xiaomi Air Purifier 2. Efter fyra månaders användning, slut på vintern, uppvärmningssäsongen i Polen, åh, vänta vi har 18 april och snön i Polen regnar! Jag bestämde mig för att dela mitt intryck och ersätta filtret med en ny.

Xiaomi i ansökan MiHome rekommenderar att byta filter varje 145dni, 3-6 bokstäver stämplas på filtret. Jag bestämde mig för att byta efter 120 dagar. I fyra månader såg jag inte inuti städaren och det var ett misstag, gör inte det! Det fanns mycket damm på filtret, dammsug filtret varje månad.

xiaomi luftrenare 2

Efter rengöring av damm på grund av att jag har nya filter beställde jag grön (HEPA) den här gången. Av nyfikenhet bestämde jag mig för att titta in i det blå filtret, det här kommer med en renare. Med hjälp av ett sågklinga skär jag i halv så ser filteret efter fyra månaders arbete i polska förhållanden, dvs perfekt luft där PM2,5 uppnår resultat över 150 ... Även i några klassificeringar leder våra städer världen.

När vi väl vet att vi befinner oss före världsmakterna, låt oss komma tillbaka till filtret.

xiaomi filter

xiaomi filter

Se även
Xiaomi rörelsesensor

När det gäller att arbeta i extremt svåra förhållanden lyckades han väl. Hans tid har gått som jag nämnde ovan, den här gången bestämde jag mig för att köpa den bästa, eller åtminstone den dyraste, versionen grön (HEPA), är för närvarande i kampanjen på Gearbest.com butiken, om någon slutar, rekommenderar jag att du köper.

HEPA-filter avlägsnas från miljön av de minsta dammpartiklarna, bakterierna, de flesta virus, dammmittdroppar, rök. Praktiskt taget alla föroreningar vars storlek inte överstiger 0,3 mikron tas bort. Seffektiviteten hos PM2,5-partikelfiltrering är 99,99%. Perfekt för att dammas, jag väntar hemma och ingen pollen fruktansvärd för mig 😉

xiaomi filter grön

Och hur fungerar renaren?

Xiaomi air purifier fungerar för mig 24 / 7, under dagen i autoläge, växlar den till nattläge för natten. I lägenheten förblev PM 2,5-koefficienten på 45-nivån, om jag stängde sovrumsdörren för natten sjönk den till och med under 10. När det var över 150 utanför. Jag hade inga problem en gång, jag återställde aldrig det. Varje gång den ansluter sömlöst med MiHome-applikationen. Utrustning definitivt värt att rekommendera, inga problem. Uppvärmningssäsongen i Polen kommer sakta att sluta, luftföroreningar kommer tydligt att falla inom en månad. Om du är allergisk rekommenderar jag att du köper, annars spenderar du semesterpengar och Xiaomi luftrenare köper i oktober. Du kan också följa sidan Deals.Pokoleniesmart.plOm det finns en bra marknadsföring för Xiaomi-renaren, kommer jag definitivt att lägga till. Allergipatienter kan köpa en renare i butiken Gearbest.comJag rekommenderar Prority Line, den kommer med kurir DPD utan moms.