Nu läser
Oclean SE Sonic [packar upp]

IMG_2473

Oclean SE Sonic Detta är min tredje elektriska tandborste från Xiaomi. Den första var SOOCARE X3, efter några månader slutade det att fortsätta. Jag tycker att pastaen "gick in i" knappen och skadade den. Borsten jag använder för närvarande är Sonic Electric Toothbrushden har ett gummiskydd på knappen och det fungerar hittills utan några problem. Den första tandborsten hade bara ett kinesiskt gränssnitt, jag synkroniserade inte den andra med ansökan. Jag skulle vilja kolla nyheterna från Xiaomi och har beställt en annan Oclean SE Sonic.

Det första som märks när Oclean Sonic SE är mycket större tyngd porzedników termer är metoden för förpackningar också lite annorlunda. Enligt min åsikt, med ett bättre slutresultat.

Borsten kommer i en plast genomskinlig förpackning.

Lådan måste vara "avväpnad" från toppen och botten. Det finns en tandborste på toppen och en dockningsstation och bruksanvisning längst ner.

Magneten som används i dockningsstationen håller borsten mycket, det finns inget problem med kontakterna. Dockningsstationen avslutas med en USB-kontakt, jag vet inte vem som utformade den. Användningen av en metall, silverspets enligt min mening passar inte hela, mer lämpad för vit.

Se även

oclean ifTid att ansluta till borsten

Applikationen är Oclean, vi kan ladda ner från Play-butiken och App Store. Jag rekommenderar inte att skanna QR-koden från förpackningen, den flyttas till den kinesiska versionen av programmet. Om vi ​​anger det manuellt kommer vi att få det i sökmotorn med det engelska gränssnittet.

Vid Oclean måste vi skapa ett konto. Ansökan kommer att be oss att ge lite information om våra tänder och hur vi lever. Välj rätt plan för optimal tänderrengöring. Jag har haft Standard Whitening, det finns många planer, upp till tolv. Min 150 tar sekunder, 30 sekunder rensar var och en av de fyra sidorna av läppen, och de sista 30 sekunderna är en massage. Definierad som en mild, enligt min åsikt var det ganska starkt. Okej, den första tvätten för mig är dags att se hur det gick.

Som du kan se nedan bra, pekar 98 på 100. För närvarande är jag nöjd med köpet Oclean SE Sonic, första intryck är de mest positiva. Presenterar trevligare än Sonic Eletric, "på papper" har också bättre "tarm". Jag undrar hur det kommer att fungera med tiden. Oclean SE Sonic