Nu läser
[Uppdatering] Den nya Aqara-omkopplaren fungerar inte med MiHome, det är värdelöst.

aqara switch

För en månad sedan märkte jag en ny strömbrytare och Aqara temperatur / fuktighetsgivare, enheterna skulle samarbeta med Smart Home-systemet från Xiaomi. Omkopplaren har redan nått mig, men det fungerar inte med MiHome, det behöver en separat applikation "Aqara". Jag laddade ner appar från App Store, för att skapa ett konto måste du ange ditt telefonnummer och vänta på ett returmeddelande. Jag väntade på 48h-kod kom inte, jag försökte i två nätverk, SMS med koden anlände inte. Omkopplaren är meningslös, den kan inte användas. Köp inte en ny fyrkantig versionbara äldre rundbrytare! Med temperatursensorn kan det vara likartat, på dagar det borde anlända så kommer jag att bekräfta.


Uppdatering, omkopplaren är redan ansluten till Mi Home och du kan styra andra enheter.