Nu läser
Har du ett problem med att installera Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8? Jag har en lösning
Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8

Som du vet väl i varje post om Xiaomi-smartphones, noterar jag att alltid i deras enheter med Mi-logotypen installeras en ROM som heter Xiaomi.eu. Miuipolska och xiaomi.eu är samma mjukvaruversioner, den polska hemsidan ansvarar för översättningen. Nyligen hade jag problem med att installera Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8, jag kämpade två timmar och hittade en lösning.

Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8

Xiaomi.eu / Miuipolska på Xiaomi Mi 8 fungerar inte? Byt TWRP

Mitt problem såg ut som följer. Jag låste upp startläsaren, jag har laddat upp den senaste TWRP-kallad digger - dedikerad till Mi 8-smarttelefonen. För tydligheten har varje smartphone en annan version av TWRP. Om du inte vet vad som är twrp, så förklarar jag det, twrp är återställningsläget, vi installerar rom i det och vi utför en uppdatering senare. Jag laddade upp den senaste versionen av Xiaomi.eu för Mi 8, som om allt var bra. En automatisk återställning av smarttelefonen har installerats, och här är en köttbulle. Han körde inte, jag kunde inte göra någonting med honom. Hela tiden såg jag en svart skärm med Mi-logotypen, systemet kunde inte laddas. Efter några sekunder återställs smarttelefonen själv och igen.

Jag fann att jag skulle aktivera återställningsläget (kör twrp), det är gjort med ström och + knappen (ökar volymen) och det fungerade inte, telefonen återställs vid varje försök. Det enda jag kunde göra var att slå på snabbväxeläget, jag kämpade med det några timmar tills jag äntligen hittade en lösning. Problemet låg i den senaste versionen av twrp, var god ladda upp den äldre. Jag försökte fem olika tills jag äntligen hitta den rätta. Länken till den goda versionen är nedan.

Jag hoppas att detta kommer att lösa ditt problem och spara lite tid att kämpa med en smartphone som har blivit en "tegelsten", för ett ögonblick fungerade ingenting.

Varför väljer jag alltid Xiaomi.eu?

Xiaomi.eu-mjukvaran tillhandahåller veckopdateringar där den senaste funktionen från den kinesiska utvecklingsversionen läggs till. Och först efter några månader når de den globala versionen. Ibland går de inte alls, tro mig att smartphones med denna mjuka få ytterligare, användbara funktioner och fungera snabbare. En av de viktigaste uppdateringarna för mig var att lägga till gest och fullskärmsstöd till Mi Mix 2, så att knapparna längst ner släpptes. Med nyheter är det troligen på fredag ​​som Xiaomi.eu kommer att introducera Android 9 för Xiaomi Mi Mix 2s.