Nu läser
Den värsta sömnmonitoren jag har använt - Lunar Sleep Sensor
Lunar Sova Sensor

Lunar Sova SensorJag gillar att övervaka mitt liv med hjälp av ny teknik till min egen information, för att förbättra min hälsa utifrån sömnen eller antalet steg som reste. Varför är kudden under Xiaomi kudde enligt min mening ett dåligt sätt att övervaka sömn? Bjud in dig att ange.

Jag använde främst smarta band som Jawbone UP / UP2, båda versionerna var hemska. Sedan hade jag ett armband från Xiaomi - Mi Band, mycket bättre kvalitet. Jag försökte också använda Apple Watch men eftersom det måste debiteras varje dag var det obekväma. Jag hade inte tid under dagen för att ansluta den till laddning, så jag gick tillbaka till daglig laddning medan du sov. Det var därför jag övervakade inte min sömn en stund. Se Apples mest uppfyller mina förväntningar som en smart bandage på en daglig basis, och bär Mi Banda exempelvis inrättandet av en andra eller bara en kväll verkade meningslöst. För en tid sedan kom jag över på Internet sömn skärm Xiaomi som sätts in under kudden, fann jag att det var något för mig och jag köpte Lunar Sleep Sensor.

Lunar Sova SensorGivaren når in i ett fint plastfall så att du alltid kan ta med dig på din resa. Enheten har en diameter på en dryckburk och väger väldigt lite, bara 12g. Den har en knapp längst ner för parning med en smartphone och en mikro-USB-port för laddning. Att arbeta med ett batteri är utan tvekan en tillgång till enheten, det går upp till 90 dagar. Den andra stora fördelen är kommunikation via Wi-Fi, tack vare vilken enheten synkroniserar sig med telefonen. Jag använder en vikt som endast ansluter via Bluetooth och det är en stor minus.

MiHome Lunara SleepTyvärr är fördelarna med Lunar Smart Sleep Sensorn över. Programvara är det största problemet. Sova-sensorn kan kopplas i MiHome-applikationen, men trots att den senaste versionen av sensorsoftwaren och applikationen finns, skickas statistiken inte alltid till vår telefon så att vi ibland har "hål" på diagrammen. Överstatement, i statistik finns också ett skifte av -6 timmar i förhållande till polsk tid.

Lunar Smart Sleep Sensor-statistiken kan också observeras i 12Sleep-programmet som redan innehåller polsk tid och enligt min mening har mer läsbara diagram. Det finns emellertid fortfarande mycket utseende på data från FitBit-programmet - enligt mig, mönstret i samband med övervakning av steg och sömn. Ett intressant alternativ i 12Sleep är möjligheten att spela avkopplande musik som hjälper oss att somna. Tyvärr kan sensorn inte bestämma när vi redan har somnat och kommer att stänga av endast efter den tid som definieras av oss 15,30 eller 45 minuter.

12Sleep
12Sleep

Vad använder jag nu?

Igårs natt sov jag med Amazfit armbandet (fungerar som MiBand) och enligt min uppfattning är presentationen av de insamlade data mycket bättre! I ett tag kommer jag att beskriva exakt hur jag dömer Amazfit och MiBand 2.

MiFit 3.0 Amazfit
MiFit 3.0

summering

Om du letar efter en billig sömnmonitor, föreslår jag att du köper ett MiBand-armband. Om du inte är intresserad av smarta armbandsband och inte vill tänka på sensorn, gå bara och lägg dig i sängen och acceptera att ibland kan din sömn inte registreras. Lunar Smart Sleep Sensor är ett bra val. Men om du letar efter en mycket bra sömnmonitor och du har lite mer pengar, föreslår jag att du kolla in FitBit-produkterna. Lunar Sleep Sensor är en annan Xiaomi produkt som jag inte kan rekommendera med ett rent hjärta, jag hoppas att antalet dåliga produkter inte kommer att öka drastiskt 🙂