Nu läser
Lucky Bag Gearbest - köper en katt i en säck, det är värt det?

lyckliga väska gearbest

Handla Gearbest.com nu och då säljas Lucky Bag dvs. katt i en säck. Vi betalar för säcken där vi inte vet vad som är, vi ser bara mängden och kategorin av produkten, t.ex. smart elektronisk, drone, xiaomi, hem och trädgård. Jag köpte en väska för 18,5 $ från kategorin "XIAOMI Electronics". Det är först när vi får se vad vi har köpt, vad har jag fått?

Min säck var tyvärr mer otur än lycklig. jag fick översvämningssensor Xiaomi, vilket är värt 13 $, jag överbetalda 5 $.

Att köpa Lucky Baga var inte mitt affärsliv, jag hoppas att du har hittat de bättre säckarna. Eller kanske den här sensorn kommer att meddela dig om oväntad översvämning hemma, men det blir lyckligt 🙂

Om någon är intresserad av sensorn, kom ihåg att det är en enhet som kommunicerar via Zigbee och behövs för den Inkörsport.