Nu läser
LERAVAN Multi-Function U-formad Massage Halspanna
Xiaomi LERAVAN nackmasspöl

LERAVAN Multi-Function U-formad Massage Halspanna

I flera dagar led jag av obehag, nacksmärta när jag svängde huvudet till vänster. Jag tror att jag sträckte mig när jag skjuter upp på räcken. Jag hade en glödlampa över huvudet, "hej, du har ingen nackmassager i din garderob LERAVAN Multi-Function U-formad Massage Halspanna"Jag har faktiskt, jag använde den en gång när jag öppnade ett paket från Kina. Av nyfikenhet jag kollade när jag beställde enheten, 1 December 2017. På grund av den stora volymen av saker, på några veckor var jag inte på väg till garderoben med oanvända prylar. I samband med söndag, mer fritid, drog jag ut en låda med massager som var i garderoben överväldigade av andra saker. Efter 6 månader kom det dags, det är synd att det är så sent.

LERAVAN Multi-Function U-formad Massage Halspanna

Produkten kommer i en "grå" kartong. Kan rullas upp som en snigel och säkras med speciella strängar för att ta upp mindre utrymme.

Xiaomi LERAVAN nackmasspöl
Xiaomi LERAVAN nackmasspöl

Xiaomi LERAVAN nackmasspöl

Inuti lådan finns en massager, instruktionsmanual på kinesiska och batterier. Två R6 / AA-pinnar som behövs för att driva enheten. Xiaomi LERAVAN nackmasspudda är täckt med ett material och en svamp är inuti. Hela är mjukt och behagligt för beröringen.

Xiaomi LERAVAN nackmasspöl

Se även
Xiaomi billaddare 20W

Det är dags att börja massage. Du måste fästa utrustningen, ta bort dragkedjan och sätt batterierna i en speciell behållare. Allt klart kan sättas på nackmassagen, knappen ska vara på vänster sida. Ett kallt tillägg är en magnet i slutet av strängen som stramar kudden på nacken, synlig på den första bilden. Kudden passar nacken väl. När du håller knappen nere i en och en halv sekund, vibrerar enheten. Det finns två lägen tillgängliga. Massage och anti-stress-läge, 6000 vibrerar per minut. Massagen tar 10 minuter. Under denna tid finns vibrationer av olika frekvens och olika styrka. Om vi ​​använder enheten för 10 minuter om dagen, kommer batterierna att vara i 15 dagar.

Fungerar det?

Som jag skrev i början köpte jag enheten en tid sedan. Det var i garderoben i över ett halvt år, fram till den dag då jag började känna obehag och vände mitt huvud till vänster. Jag satte upp en massageapparat och började en massage, varade 10 minuter. Efter den tiden tog jag av och vände mitt huvud till vänster, ingen smärta, inget obehag. Det fungerade perfekt, från och med nu ligger det i garderoben ovanpå, så att den alltid står till hands.

Xiaomi LERAVAN nackmasspöl Jag köpte på Gearbest butiken.