Nu läser
Quartz Xiaomi klocka [packar upp]
Xiaomi Mijia Quartz Watch

Tre veckor sedan presenterade Xiaomi en kvarts klocka med smarta funktioner. Helst sköt de sig till ett ledigt utrymme på min hand efter testning Amazfita 2S i Vi Band 3Jag hade inget på sig. Jag väntar för närvarande på den nya Apple Watch, och jag kommer gärna att kolla ett mer klassiskt förslag från Xiaomi.

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Den klassiska klockan är inte längre så elegant packad som Amazfit 2, mer i stil med Apple och dess produkter. På framsidan kan du se grafiken på produkten som är inuti, den andra sidan visar klockans parametrar.

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Inuti lådan, förutom klockan finns det bara en manual på kinesiska. I bilderna ser klockan på att den var svart, den är grå, jag valde den här versionen tyvärr. Ursprungligen bestämde jag mig för en svart modell, jag hittade ett billigare erbjudande och bytte till grå ..

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Första intrycket? Jag är besviken över färgen, enligt min mening ser det ut som en kvinna, den är för delikat. Det är definitivt mer i min smak Amazfit 2S.

Två stora tips anger den aktuella timmen och mindre under antalet steg som tagits under dagen. Den har bara en knapp på höger sida för parning av klockan med en smartphone. Kvartsuret kopplas till både iOS och Android.

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

De tre sista bilderna visar klockans exakta färg, som jag nämnde är grå. Jag såg inte den svarta versionen live men jag tror att det skulle se mycket bättre ut, åtminstone i en man. Ansluter till Mi Home-applikationen, inte Mi Fit. De kvinnor som bär bandet för att mäta sina fotspår, kommer säkert att vara nöjda med kvartsklockan.

Framför mig, de närmaste veckorna med en intelligent kvartsur från Xiaomi, ser vi hur det fungerar. Jag beställde klockan i butiken Banggood.com.

Quartz Xiaomi klocka [packar upp]

Look kalibrerar klockan. Det utförs av applikationen att välja den lämpliga staden, och tipsen själva roterar till lämplig tid som för närvarande finns i staden.