Nu läser
En annan roterande 360stopnia kamera från Xiaomi.
xiaomi roterande kamera

Xiaomi har också uppdaterat sin 360 roterande kamera, som den spelar in i 1080p upplösning. Helt förändrat hennes utseende.

xiaomi roterande kamera

Hittills Xiaomi roterande kameror hade en rund form, den här gången den kinesiska jätten bestämde sig för att få en rektangel. Kameran roterar 360stopni runt och 93 upp / ner. Jag är glad att kamerans upplösning är 1080p. Xiaomi förklarar 1920 x 1080 vid 120K / S-strömmarhastighet. Jag har för närvarande en kamera mitt favoritföretag med 720p upplösning och kvalitet är dålig, och den strömmade bilden skärs. Jag hoppas att den nya modellen kommer att ha de deklarerade parametrarna.

En ny funktion i kameran är hjälpdetektering, det vill säga vi får möjlighet att markera området på kameran (grönt fält) som noggrant kommer att övervakas. Alla förändringar i det gröna fältet informeras omedelbart.

hjälpmedeldetektion.

Se även
Den kompakta Cleanfly handdammsugaren säljs

Dessutom kommer den att innehålla en USB-port som utökar möjligheten att skriva data till en pendrive. Den nuvarande "spinner" har bara en SD-kortplats, vi kan också spara till molnet. Den nya versionen av kameran har också tvåvägskommunikation.

Jag hoppas att Xiaomi äntligen släpper ut en kamera med en mjukvara som liknar Netatmo Presence, du kan läsa granskningen på webbplatsen iMagazine. Jag tyckte mycket om erkännandet av objekt i Netatmo mycket!

Nu priset, det kinesiska priset per dollar är enastående! Det är 22-dollar, min nuvarande kamera med låg kvalitet kostar omkring 35 $. Jag köper den nya modellen som den kommer att visas från butiker, jag hoppas att det inte blir dyrare än 40 $ ..