Nu läser
Hur överför du pengar mellan utbyten?

bitcoin binance

Bakom mig har jag varit i kryptan i en månad, jag känner denna värld mer och mer. Jag lär mig något nytt varje dag. I början tvekade jag inte vad är avgifterna för betalningar med bitcoin och andra valutor. För några dagar sedan när jag deponerade kapital på börsen Binance och jag investerat i Bitconnect, istället för att förlora $ sprider dussintals BTC utbytes AbuCoins till Binance vunnit $ 50. Mycket, inte mycket med tiden, från sådana bagage kan ackumulera en ganska fin mängd.

Från och med början var jag tvungen att köpa Bitcoin bit. Som jag skrev in pierwszym Jag köper BTC på den polska börsen AbuCoins. Kommissionen från betalning via banköverföring är gratis, stödet svarar mycket smidigt. Jag gillade AbuCoins, men bara för att köpa BTC, kommer handel definitivt på Binance - fler användare, fler mynt att köpa.

Jag betalade pengarna till börsen, vad nästa?

Jag checkade in tabell av avgifter och provisioner, vad kostar kostnaden för att betala olika kryptomarginaler på AbuCoins utbyte. Jag valde Bitcoin Cash, kommissionen är 0.0001 BCH, som vid den aktuella kursen ger $0,3. Som jämförelse är Bitcoin-betalningen 0.001 BTC eller $ 15, är det en skillnad? Ett bra val föll på Bitcoin Cash, vad är nästa?

Jag kontrollerade också vad som för närvarande är BitCoin Cash på Binance, lyckligtvis var det större än på AbuCoins, jag har tur. Ju tidigare jag gjorde ett bud på att köpa BCH på AbuCoins börs, har aktiemarknaden tyvärr få användare och ordern gjordes i 20%. Ingen annan ville sälja BCH till mitt köppris, under tiden föll kursen på Binance, alltmer anpassad till växelkursen på den polska börsen. Jag bestämde mig för att vänta, jag var inte under tryck. Jag har inte ökat det pris jag kan betala för BCH, och så var jag redan den första på listan över köpare. Kursen om Binance växte en gång, det föll en gång. Varje flera minuter hände det att andelen av min order ökade. På grund av att BCH-överföringsavgiften är låg, bara $ 0,3, så överförde jag BCH som jag redan hade i AbuCoins portfölj till Binance-utbytet. Därefter sålde jag omedelbart för vinst på den andra börsen. Jag måste vänta tills alla mina order att köpa BCH på den polska börsen slutar. Hela verksamheten, innan jag köpte alla BCH på Abucoins och sålde på Binance, varade i 6 timmar.

Hur var min BTC-balans före och efter överföringen från börsen till aktiemarknaden?

AbuCoins BTC balans - 0.18614626
Binans Balance BTC - 0.18999935
Skillnad - 0.00385309 - $ 56

Du behöver inte använda BCH, kontrollera provisioner för olika valutor. Jämför priser på utbyten där du vill överföra BTC, på vad du kan tjäna. Jag lyckades få Bitcoin Cashem och istället för att förlora $ 15 gjorde jag $ 56. Lite seger, och tycker om 🙂

Det fungerar inte alltid ..

Igår försökte jag igen hitta något billigare, men i AbuCoins var alla mynt dyrare än hos Binance, det är svårt. Användning av andra kryptokurvor fungerar också när man betalar till t.ex. Pandex, det är bättre att välja LiteCoin eller Ethereum som har mycket lägre avgifter än Bitcoin.

Till toppen