Nu läser
Hur man köper Bitcon? Cryptocurrency, började jag.
Så här köper du Bitcon

Så här köper du Bitcon

Tydligen kommer tåget inte ombord, och tåget kallas Kryptocutut har pågått länge. Nyligen, på grund av terminskontrakt på börser, accelererades det, kan du kalla det Pendolino. Har han chans att bli en japansk shinkansen? Jag tror det. Robert Kiyosaki i sin bok Rich Dad, Poor Dad skrev:

Jag har aldrig träffat någon som verkligen gillar att slösa bort pengar. Under alla mina år har jag inte träffat en rik person som aldrig har förlorat pengar. Men jag träffade många fattiga människor som aldrig förlorade ens en cent ... i investeringar.Robert Kiyosaki

Vem följer min Twitter vet att för en vecka sedan startade jag mitt äventyr med kryptokurvor. Min kunskapsnivå kan beskrivas som noll, men jag gillar det och jag delar med vad jag investerar. Jag har redan några små framgångar, men jag kommer tillbaka till det senare. I början kommer jag att presentera var jag handlar, hur jag började, vilka misstag jag gjorde.

Hur man köper Bitcon?

Det första vi behöver göra för att börja fungera på marknaden för kryptokurrency är att köpa den första bitkonona. På grund av det faktum att 63 för närvarande är värt tusentals guld, kommer få personer att investera så mycket. Vi kan till och med deponera 100 PLN, för vilken vi kommer att få 0.00133728 BTC, som vi kan byta till andra kryptokurser på börser eller lagra och konvertera tillbaka till PLN när det når det värde vi har satt.

Var köpte jag?

Jag började mitt äventyr på helgen när bankerna inte utför transaktioner. Jag är i varmt vatten och jag ville ha min BTC redan! Jag använde portalen BitCantor.com, för att du inte behöver verifiera ditt konto som på börserna, det vill säga ge alla dina uppgifter och skicka en skanning av ditt ID-kort och vänta tills de kontrollerar de skickade uppgifterna. Det enda vi måste tillhandahålla är adressen till den portfölj där BTC ska skickas. En cool plånbok till att börja med om vi inte vill behålla stora pengar Blockchain. När jag tittar på det i efterhand var BitCantor fel val. BitCantor har en större BTC-växelkurs än till exempel en börs AbuCoins.com och vi måste fortfarande betala provisionavgiften.

Det finns också utländska tjänster tillgängliga för att köpa Bitcoin, till exempel Coinify, Jag ville emellertid inte betala avgifter för valutaomvandling i banken när jag betalade med ett + kort till kommissionen, ofta 2% som i fallet med BitCantor. Jag ville inte använda valutan. Jag försökte betala med kortet RevolutTransaktionerna avbröts dock, 3D Säkra säkerhetsproblem avvisades. Jag kollade tre valutakontor, varje gång detsamma.

Det bästa sättet att köpa BitCon är enligt min mening ...

utbyte AbuCoins.comDetta är en polsk börs som också har gratis transaktioner fram till slutet av mars om du anger "MARCH" -koden. Varför Abucoins? Den har en nollkommission på deposition om vi väljer en banköverföring. Bankinlåning är endast godkänd från måndag till fredag. Jag vet, för igår betalade jag med omedelbar överföring och kontot var fortfarande inte krediterat. Om vi ​​vill fylla på vårt konto kan vi använda Dotpay-tjänsten och sedan kommer pengarna att gå direkt till portföljen i AbuCoins. Du kommer dock att debiteras 1,9% provision och den maximala betalningen är 4 tusentals zlotys. Om någon bestämmer sig för att köpa på ovannämnda börs, behöver de inte skapa sin portfölj, till exempel i Blockhcain, eftersom den är inbyggd i börsen. Men jag varnar för att lagra stora summor pengar på börser, ibland händer det att börserna hackas och pengar går förlorade. Den säkraste platsen för att hålla kryptocurrency är offline plånböcker i form av pendrives, till exempel Ledget Nano S.


Uppdatering, min betalning publicerades på lördag vid 14, och jag gjorde en omedelbar överföring på 18 på fredag. De bokar också på lördagar.

Om du inte vill byta BTC, bara lagra den och vänta på att värdet att öka är ett coolt alternativ - Revolut!

Förra veckan Revolut introducerade möjligheten att köpa BTC via smartphone appen till den aktuella kursen. Nackdelen är att vi inte kan skicka BTC på börsen och handla den. För närvarande kan vi inte överföra någonstans, vänta bara tills värdet ökar och återvända till PLN eller en annan valuta, kanske kommer framtida möjligheter att utökas. Den andra nackdelen är att Revolut inte ger alla med Cryptocurrencies-alternativet för tillfället. Vi behöver ha ett premiumkonto som kostar mindre än 30 PLN eller bjuda in tre personer att använda Revolut-appen.

När det gäller själva ansökan, om någon går utomlands eller betalar i andra valutor rekommenderar jag starkt Revolut. Till exempel har vi bara en zloty på vårt Revolut konto och vi köper något i Kina för USD. Vi betalar, och kortet kommer automatiskt att konvertera zloty till amerikanska dollar till aktuell växelkurs, utan provisioner.

Vi köpte BTC vad nästa?

Nu kan vi vänta tills värdet växer och drar in i PLN eller handlas på börsen. Köp andra kuponger när de är billiga och säljer när de är dyra. Alla transaktioner avvecklas i BTC innan vi handlar. Jag lyckades skjuta tre gånger i ett bra ögonblick. Till exempel investerade jag 1000 PLN i Cardanefter två dagar sålde jag för 2600 PLN. Transaktionerna genomfördes naturligtvis i BTC, men här visar det värdet i PLN för att bättre visa vinst.

Vilken typ av börser rekommenderar jag?

AbuCoins.com - Som jag skrev, med "MARCH" -kupongen är kommissionen till slutet av mars PLN 0 för handel på börsen.

Binance.com - Ett mycket större antal kryptokurser i aktieportföljen jämfört med AbuCoins. Är IOTA och CARDANO som jag verkligen ville köpa.

Poloniex.com - det här är utbytet där de halvautomatiska BOT-branscherna, Crypto Agent Jag kommer att beskriva det i nästa post. För nybörjare, det är jag, ett mycket intressant alternativ.

BitBay.net - Först hade jag för avsikt att använda denna utbyte, men verifieringen varade fram till 5 dagar och jag stannade på Binance.Bitcoin

Kort sagt köper han BTC på AbuCoins.com och handlar på Binance.com. Någon av er arbetar redan på marknaden för kryptocurrency? På ett år.