Nu läser
Xiaomys intelligenta Xiaomi-kylskåp i kinesisk storlek "XXL" - Xiaomi Mijia Viomi Yunmi
Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Viomi-märket, Xiaomi submersible har redan flera av sina produkter inom mat / kök, t.ex. värmare vatten eller en filterkruka. Nu har tiden kommit för något mycket större. Det intelligenta Xiaomi Mijia Viomi Yunmi kylskåp hon hittade sin väg till crowdfunding plattformen.

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Xiaomi annonserar enheten som ett XXL-kylskåp, enligt min mening är det en europeisk standard. Mått 717 x 785 x 1807 mm. Titta på bilderna och se dubbeldörrarna trodde jag att det skulle finnas en bredare, solid eLka, nog.

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Kylskåpet har fyra dörrar, kylskåpets översta par är lutat åt sidan och kapaciteten är 289 liter. Fryset har två utdragslådor. Som standard måste vi först öppna dörren och öppna sedan lådorna. Lösningen Xiaomi där lådorna är omedelbart bättre enligt min mening är frysens kapacitet 173 liter. Den totala kapaciteten hos Xiaomi Mijia Viomi Yunmi är 462 liter, lite mer än Passat B5 Janusz och Grażynka. Förbränning, dvs effektförbrukning också mycket bra, 0,96 kW / h. Kylskåpet är tyst och avger 38 dB på jobbet.

Är en tablett, Xiaomi Mijia Viomi Yunmi är smart!

Xiaomi Mijia Viomi Yunmi

Se även
Hub från Hagibis

Något jag inte hade ännu, en tablett inbyggd i kylskåpsdörren. Med två kylskåp, kommer mitt geekiga sinne naturligtvis att välja den med skärmen. Viomi har en diagonal 10,1-tum, anslutning till en smartphone via Bluetooth och det är enligt min mening en minus. Eftersom vi inte kommer att kunna se inköpslistan från kylskåpet när vi är i affären, om inte det är bluetooth LE, men jag har inte hittat den här informationen någonstans.

Antibakteriellt filter

Viomi har det på egen hand antibakteriellt och anti-luktfilter för kylskåp kunde det naturligtvis inte saknas i kylskåpet. Mat kommer att vara hälsosam, det kommer inga bakterier och monster i TV-reklamfilmer.

Priset är rimligt för mig, Xiaomi Mijia Viomi Yunmi är prissatt till 3999 yuan eller $ 633. Hitta mig ett kylskåp för mindre än 2200 PLN i Polen, ingen chans. Jag kan till och med betala 3000 PLN. Jag undrar om någon butik kommer att erbjuda frakt till Polen, du måste vänta. Jag kommer att följa noga och om det är för mänskliga pengar kommer jag att köpa det säkert.