Gearbest är min favorit kinesiska butik. Ibland händer det att jag köper i ett annat än sporadiskt. Allt beror på pris och fraktmetod. Svart frakt har varit lite skandalöst sedan Black Friday, men nu är allt tillbaka till normalt. På nyårsafton beställde jag leksaker, bara i Gearbest butiken och efter en vecka var de på min plats. Det är en bra idé att kolla några saker innan du beställer

Rabattkuponger och kampanjer

Det första och viktigaste är att kontrollera om det finns rabatt på produkten. Deals.PokolenieSmart.pl, de senaste kampanjerna publiceras löpande. Om "Köp nu" inte visas kupong betyder det att rabatten är Flash eller e-post Pris, kan vi ytterligare minska antalet poäng Gearbest för främjande kupong inte kan använda poäng.

Visar kampanjer på Deals.PokolenieSmart.pl

Så här ser kampanjerna för e-post eller flashförsäljning ut på Gearbest

Poäng på Gearbest-kontot

När vi loggar in på Gearbest-kontot ser vi högst upp hur många poäng vi har. Vi förvärvar det genom att handla, skriva recensioner, som en uppföljning gjord av butikens stöd.

50 poäng = $ 1 rabatter, maximalt kan du sänka priset med 30%.

Vilken fraktmetod är bäst?

gearbeständning

För närvarande har butiken fyra sätt att skicka. Jag väljer den första metoden, oregistrerad leverans, när jag bryr mig inte om den tid då produkten är billig. Ibland kommer leveransen ännu snabbare än registrerad, beror på tur. Om produkten kostar omkring $ 10, föredrar jag att välja oregistrerad leverans än att betala extra till den registrerade, som ofta betalas några dollar.

När jag väljer att registrera väljer jag nederländsk post, såvida det inte är mycket dyrare än andra. Erfarenhet från nederländsk registrerad är den snabbaste. Jag rekommenderar inte järnvägar till någon, om inte det finns tyvärr ingen annan, måste du vänta.

Transporter oregistrerade och registrerade kan behållas av tullkontor, ett par månader, lyckligtvis all min fritid 🙂 Men det finns enkla knep för att komma runt att välja prioritet eller beställning från lagret i Europa.

Det bästa alternativet när det är gratis eller beställer en dyr produkt är att välja Priority Line.

Paketet skickas till Storbritannien, sedan ompaketeras och skickas vidare inom Europeiska unionen, vilket undviker moms. Jag har redan beställt många telefoner, dronor, lampor, dammsugare och jag har inte ens träffat en moms / tullavgift när jag valde Priority Line. Garantin 100% finns inte, men idag fungerar det perfekt. Det finns dock en minus, frakttiden. Tyvärr är det annorlunda. Till exempel beställde jag en gitarr i början av december, och jag mottog den bara i den sista veckan i januari. Nästan två månader, lång. Men med samma metod, Priority Line, beställde jag leksaker på nyårsafton, efter en vecka fick jag ett paket från DPD-kuriren. Jag vet inte vad det beror på.

Jag rekommenderar prioritetslinjen för alla beställningar när priset överstiger $ 50.

Den snabbaste frakten är DHL kurir

Den sista, snabbaste och ofta den dyraste metoden är Expedited Shipping, paket skickas av kurirföretaget DHL och efter några dagar kör kuriren redan på dörren. Nackdelen är att sändningar alltid kontrolleras av tullkontoret i DHL. För människor från Wielkopolska har jag goda nyheter, DHL Poznan beräknar tullar från fakturan som bifogas paketet, och Gearbest förstår ofta värdet. Om vi ​​till exempel beställer en bärbar dator till 4 tusentals guld, säger Gearbest att det kostar 400 PLN och vi betalar 60-100 PLN. Personer som betjänas av DHL Warszawa är emellertid begärt bevis på köp och betalning, på grundval av tullar för dem beräknas.

Gearbesttidskrifter i Europa och till och med Polen!

Gearbest har utvecklat sin infrastruktur i Europa dynamiskt under flera månader. Den största fördelen är att paket från europeiska tidskrifter inte kontrolleras av tullkontor, paket inom EU är inte föremål för kontroll. Frakttiden är också mycket kortare. Jag beställde en kamera med en inspelare på en fredag, från ett lager i Storbritannien på måndag kom en DHL-kurir med ett paket. Nyligen beställde jag också en sportkamera Mijia 4K från ett lager i Polen. Det ligger exakt i Słubice. Kameran skickades med vanligt registrerat brev och brevbäraren tog det efter två dagar.

Tillgängliga lager presenteras över priset på produkten

Kina - det är känt
HK - det är Hong Kong
GW-3 Det är UK
GW-4 det är Polen
GW-5 det är Tjeckien
GW-6 det är Frankrike
GW-16 det är spanien

Jag har prenumererat på var och en av tidningarna, du kan se vad som finns för närvarande i ditt land. Om priset från de europeiska tidskrifterna inte är mycket högre än den kinesiska tidningen är det definitivt det bästa valet. Vi måste själva bestämma om vi föredrar att vänta längre eller betala mer och beställa högst en vecka.