Nu läser
Kettle Xiaomi kontrollerad av smartphone [packar upp]
xiaomi-vattenkokare

Vattenkokare xiaomi

Kettle Xiaomi har länge varit i den kinesiska jättens portfölj, men det var inte förrän Black Friday och bra marknadsföring att jag bestämde mig för att köpa den.

Det finns en person som var missnöjd med mitt köp, brevbärare. Lådan är stor, det är bra att det inte finns fler människor som mig i grannskapet

En minimalistisk låda som Apples, dvs Xiaomi. De har blivit vana vid det och tackar dem för det. Vattenkokaren är väl skyddad med Styrofoam, har överlevt resan från Kina utan problem.

Formen är enligt min mening enkel, minimal och samtidigt trevlig. Minus är förstås en kinesisk plug, men jag kommer att klippa och sätta upp anpassad till polska uttag. Ledningen är 3x längre än i bilden ovan. Den är insvept inuti stativet.

Se även
Redmi Note 7

Xiaomi-vattenkokaren är smart!xiaomi mi mix

Och nu är det dags för det viktigaste som skiljer det från konkurrensen. Smarta funktioner, anslutning till telefonen via Bluetooth. Det är möjligt att definiera vid vilken temperatur vattnet ska värmas upp och därefter bibehållas. Vattenkokaren kan naturligtvis också användas med knapparna på höljet. Första intrycket är väldigt positivt, jag hoppas att jag inte kommer bli besviken

Kampanjer på Xiaomi-vattenkokaren, Var dock försiktig när du köper. Det finns två versioner.

  • Utan silverringen uppåt saknas Bluetooth, smart funktion.
  • Med en silverring, som den i posten.