Nu läser
Crypto Agent Bot - ett verktyg för freshmen i kryptovärlden.
Crypto Agent Bot

Crypto Agent BotKrypto World har sina egna regler, du måste ägna mycket tid att förstå det, att veta hur man beter sig på aktiemarknaden. Letar du efter information om olika valutor kom jag över ett mycket intressant program, Crypto Agent Bot. Den informerar oss när vi har någon valuta att köpa, med vilken professor och när vi ska sälja. Crypto Agent är inbyggd i telegramsapplikationen, tillgänglig på alla plattformar.

Vad är det Crypto Agent Bot?

Man kan säga att kryptomedlet kommer att styra oss i investeringsvärlden på marknaden för kryptokurrency. Detta är ett internationellt team av analytiker som skickar oss signaler när jag måste köpa och sälja kryptocurrency, Du kan göra det om några sekunder på din smartphone eller dator.

Arbetar med två börser:

 • Bittrex - som för närvarande har registreringen av nya konton blockerade.
 • Poloniex - Jag använder den.

Du kan också ta emot signaler och köpa på en annan utbyte, t.ex. Binance, om valutan som kommer att finnas i signalinnehållet finns i börsportföljen. Förutom signaler får vi också information om marknaden. Igår information om Bitcon kursen.

Anledningen till att Bitcoin går upp? eftersom Korea offentliggjorde mjuka nyheter om förordningar. BTC kan pumpa fram till CME-futures.Crypto Agent Bot
Crypto Agent Bot
Ett exempel meddelande

Inte bara får jag på facket vad jag ska köpa och sälja, men jag lär mig också att kontrollera marknaden. Jag försöker analysera de signaler jag får, titta på diagrammen och försök att implementera dem när de handlar med andra kryptokurser. Inom två dagar, min pool BTC ökade med 300zł, vilket är 1 / 3 månadsabonnemang för bot. Ja, hjälp är inte ledig. Men när jag tittar på de signaler jag tar emot så länge och avkastningen inom några dagar, kommer kostnaden för prenumerationen att returneras med ränta.

Hur mycket kostar Crypto Bot, det finns tre typer prenumerationer?

 • 1 månad - 0.01341922 BTC = 915.34 PLN
 • 6 månader - 0.06682770 BTC = 4558.41 PLN
 • 12 månader 0.10730005 BTC = 7319.09 PLN

Mängderna verkar stora, jag köpte den billigaste prenumerationen. Nästa kommer jag att köpa för BTC som jag gjorde under föregående månad.

Hur börjar man använda Crypto Agent Bota?

 • Vi behöver installera Telegram-appen på din smartphone. Vi kan ladda ner den från webbplatsen utvecklare.
 • Starta programmet TelegramHan tar oss direkt till Crypto Agent Bota. (Om du frågar någon för refcode, var god ange 442998657)
 • Då behöver vi dela din kontakt, begäran kommer att visas längst ner.
 • Vi kommer att hälsa på botten, vi kommer också att få information från vilken person vi har gått in i programmet. Jag är tacksam om du lanserade ansökan från min länk ovan.
 • Vi får information om vad vi betalar för.
 • Vi väljer den prenumeration vi är intresserade av, överför BTC till den angivna portföljadressen och vänta på att betalningen kommer fram. Det tar vanligtvis ungefär en timme eller två. Vi måste skicka lite BTC mer, för om vi skickar till exempel från AbuCoins blir det en liten provision.
 • När betalningen anländer måste vi fortfarande köpa det paket som vi valt. Klicka på Finance -> Betala för paket -> 1 månad fliken tror att alla kommer att välja rätt.

Och det är på! vi är i programmet. Från det här laget kommer vi att få signaler om köp och försäljning av kryptokurvor.

Jag rekommenderar att du ansluter till BitPoly i ett telegram, tack vare vilket du enkelt kan använda på Poloniex och Bittrex börser. De exakta instruktionerna om hur man gör det här finns på sidan utvecklare. Alla operationer utförs av ett särskilt API som endast har tillgång till utbytesoperationerna. Det är inte möjligt att boten betalar pengar från vår portfölj på börsen.

Jag satte videon på twitter bot som visar akcji.W på några sekunder jag satt till BotPoly köpte kryptovaluta ZEC 5% för den aktuella portföljen och BTC säljas om den når 5% av vinsten.

Som du kan se är det en enkel barndom. Alternativet är mer, du kan t.ex. välja att köpa när värdet på aktiemarknaden sjunker med X procent. I början av januari delar jag hur mycket BTC har vuxit min portfölj på Poloniex-utbytet tack vare Crypto Agent Bot. Håll tummarna.


Uppdatering.
Efter tre dagar ser vinsten ut lovande. En prenumeration på två månader är redan tillgänglig. Initialt kapital 10900 PLN (BTC: 0.15625922).

crypto bot gain agent

Vinster kan spåras i mina kalkylblad.