Nu läser
Aromaterapi Xiaomi, trevligt det! [Extrahera]

Aromaterapi Xiaomi

I november skrev jag att Xiaomi introducerar en aromaterapi-enhet till marknaden. Jag har tur eftersom jag lyckades ta en test kopia, tillgängligheten är låg i onlinebutiker. Det är synd att jag inte fick några oljor ...

Aromaterapi Xiaomi

Lådan är inte längre så elegant som i fallet vattenkokaredu kan se att detta inte är en Xiaomi strikte produkt, den kinesiska jätten har återigen samarbetat med ett annat företag, i det här fallet Viomi. Lådan kom till mig lite "trött på resa".

Se även
Xiaomi CleanFly 18 dammsugare

Enheten inuti har skyddats med Styrofoam. Det kan emellertid ses att producenten inte fokuserade på att utforma lådan. De flesta av Xiaomis produkter har mindre lådor för strömförsörjningen, en speciell utformning av kartong för att göra allt på sin plats, och här slås det helt enkelt in.

Apparaten i sig är gjord av underlägsen plast än en vattenkokare som ser perfekt ut till sitt pris. På framsidan finns en knapp för att slå på enheten, Bluetooth-modulen och ljuseffekter. Strömförsörjningen är tyvärr avslutad med en kinesisk plugg och en adapter måste användas. Jag har inga oljor hemma, så jag hällde vanligt vatten i apparaten.

Aromaterapi Xiaomi, helst i mörkret ...

Enheten ger sina värden när lampan släcks. Lukt, lämplig musik från telefonen överförd via Bluetooth och ljuseffekter. Jag tror att de flesta kvinnor kommer att vara nöjda med en sådan gåva! Xiaomi dammsugare skulle förmodligen vara ... men det är billigare 😉

Till toppen