Nu läser
Amazfit med rekordförsäljning, i två dagar i Indien

Huami-företaget meddelade att det uppnådde en rekord, två miljoner försäljningar av sina Amazfit klockor. Numret gäller för alla tre Amazfit 1-modellerna, Amazfit 2 / Stratos i Amazfit Bip. Detta är en milstolpe för syftet med ett företag som är associerat med Xiaomi, men har sitt huvudkontor i Silicon Valley.

Amazfit med rekordförsäljningsresultat

Amazfit med rekordförsäljningsresultat

Jag hade inte första generationens klocka, men jag samlade tillräckligt med åsikt att jag bestämde mig för att köpa andra generationen. Jag bestämde mig för Amazfit 2S, en version med safirglas och ett läderband. Enheten är definitivt värt priset, du kan läsa mer om det i mina recensioner. Endast arbetstid på batteriet skakar, men det är ett problem med alla sådana avancerade produkter. Om du vill ladda din klocka varje 20-dagar kolla in det Amazfit Bip som har blivit avskuren från vissa funktioner och batterilivslängden har ökat avsevärt.

Snart kan antalet sålda varor gå upp, om två dagar Amazpur Bip och Amazfit 2 / Stratos klockor kommer att gå till en av de största marknaderna, den indiska marknaden. Xiaomi är 1-nummer på försäljningen av smartphones i Indien. Den mest sålda smarttelefonen är Redmi 5, som kostar under $ 100, varför kunderna hellre väljer Amazfit Bip vilket är mycket billigare. För mig är den grundläggande klockan den som möjliggör kontaktlös betalning, så jag väntar på den nya Apple Watch, det är synd att NFC i Mi Band 3 bara kommer att fungera i Kina.