Nu läser
Amazfit Antelope - Nya Xiaomi löparskor
Amazfit Antelope

Amazfit Antelope

Efter att ha presenterat den nya versionen av klockan Amazfit 2s I början av året presenterar Amazfit en ny produkt. Överfyllda skor verkade på crowdfunding plattformen. Hittills var företaget känt för armband och kollar den spåraktiviteten, t.ex. Amazfit A1603. Löpsko Amazfit Antelope är enligt tillverkaren utrustad med den senaste stötdämpande tekniken. Xiaomi ansvarar för de smarta funktionerna, det vill säga det speciella chipet i mitten.

Amazfit Antelope

Jag har redan ett par skor Xiaomi körningJag kör inte i dem men de är bekväma varje dag. Amazfit Antilope finns i flera färger. Vi kan välja mellan grå, orange och svart för män och rosa, grön och svart för kvinnor. Jag gillar dem bara i grått. Storleken på herrversionerna börjar med 39 och slutar med 45, kvinnor från 35 till 40. Amazfit-logotypen finns på baksidan av skon och på tungan. Skolans överdel är täckt med vattentätt material för att hålla foten torr, men tillåter fortfarande foten att andas.

Amazfit Antelope

Inuti skon finns ett ERC-dämpningssystem för att eliminera stötar under körning. Enan har gjorts av Goodyear, och hela är färdig med Xiaomi-chipet. Jag tror att det kommer att bli detsamma som jag redan har i mina tidigare skor. Jag missade stegen från skorna räknades för allmänhet, dagligen i Mi Fit-appen. Presentation är bara som en träning, för mig en minus som en icke-löpande person, och för andra kan det vara ett plus att inte bryta resultatet av träningen.

Xiaomi löparskor

Priset på Amazfit Antelope är 199 yuan, $ 32. Pris jämförbart med tidigare modeller, kolla om de är lika bekväma som de andra, såklart kommer jag att beställa en grå version. Kanske börjar jag ens springa ...